Monday, October 12, 2009

..sesuwai kah?...

saya nk tanya pendapat kengkawan sekalian...

apakah sesuwaiii sya bertudung sebegini?




slalunye sya bertudung cam ni time weekend jek.. time gi jenjalan ngan hubby n Aira..
tpi tah cane tetiba tingin nak pakai tudung cenggini opis hour plak....
so far dh 3 org cakap "nmpk lain".. apa yang lain tu..
muke saya nampak lain sangat kah?
Elyn dak finance ckp sesuwai tp nmpk lain sbb derang tak penah tgk saya pkai cenggini.. so mmg la nampak lain kan...

sye tgk kengkawan lain.. Azza.. Rin .. pakai biase jek.. ke mmg muka saya tak sesuwaii pakai cenggini?!!
ishh.. kompiuss ni..
opinion ples.... =D
thanx!!!
ps:korang masih mood raye ke? opis saya bru nk buat pot luck raya..

15 comments:

azzamoro said...

ok jerkla kak ina. lagipun muke kak ina bujur cam rin. ok taw. pakai okeh pas nih..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

memang nampak lain..nampak kurus sket mukanya :)

ofiz aku nyer pot luck jemaat ni..

Salina Inzaghi said...

ok jer tu...nmpak lg matang ler hihihi

Farah said...

muka akak bujur jadi ok pakai tudung macam ni..tp kalau nak lebih kemas (pendapat saya yer) tryla pakai awning kat dalam..

eiNa said...

azza: okeh eik? cam cuak nk pakai slalu..hahaa...

elis: kurus tang muka ja ka elis?

kak nani: matang eh.. padan laa org slalu xcaye saya dh ada anak..nmpk cam bebudak lg ke aku nih? hahaa

farah: ok..tq farah.. ni nk kena cr awning laa plak..:D

Diyana Zulkifli said...

tp klu pakai awning..dah tkde le look mcm ni..;)

comel ajela..mane ade lain.

FIESYAH said...

ok je syah tengok, sesuai..

mazrah said...

ok je eina ;)
pendapat kite la, actually pakai tudung jenis ape, cemana pun,rasenye sesuai jek. bergantung atas kekerapan kite pakai. kalau org dah biase tgk kite pakai camni, bile pakai camtu, mesti la org ckp "eh, lainnye.." cuba kalau org dah biase tgk kite pakai camtu, bile kite pakai camni, mesti org ckp "eh lainnye" jugak. :D
ape2 pun, yang penting, selesa n confident. ;)

Jiey^Mien said...

ok.. ok jer..
=)

Pena Menari Mengikut Hati said...

Phewwwwwiiittt

i think ok sgt and nampak lain. cantik and i loike.... teruskan

eiNa said...

tq all.. ats semua "pemandangan" anda... =)

ps: pepagi amik masa dlm 5-10 min utk betulkan tudung dgn pin.. tp hari ni dh terrorr dh sket.. :D

tokey kedai tudung dMiNt said...

...lalalaaa... kurus eik... tudung cantik eik... nak awning eik... hurm...

nanti beli bebyk eik...

hehee... =D

eiNa said...

ngeee... beli bebanyak naa..:P

Lt Col Dop Mustang said...

♫ dan sebenarnya ku mengharapkan ..
di sebalik senyumanmu ituuuu ♪

kau juga ... hahahahahaha ♪
merindui haaaa kuuuu ♫

ho ho ho ho ♫ ♪ ♫

- nyanyian nor azliyuna binti haron hak3x.

HAK HAK HAK HAK HAK.

* ni ialah formal informal comment. formal comment kat telefon tadi hahahaha.

mummy_adam said...

cun n sesuai..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails