Monday, October 26, 2009

..aktiviti wiken...

aritu kan, we oll sempat la pegi umah ena, mummy adam masa ena buat majlis akikah untuk Adam, n kebetulan kitorang nak ke Kota Warisan...
so guna jalan belakang lalu ke nilai 3..nasib aritu byk aktiviti kalau tak mmg kompem akan singgah di Nilai 3 lagii... best window shopping jek...

pas tuh.. dr Kota Warisan kitorang pegi plak Puncak Alam.....ya ampunnnnnnnnn...aku ingat puncak alam adalah dekat..rupanya.. jauhhhhhhhhh ke dalammmmmmmmmmm gileeeeeeeeeeeee..perhh kalau sesapa yg tangki minyak dh nyala tu..my advice lebih baik pegi top up minyak dulu.. aku bayangkan mcm Puncak Jalil la kan.. atleast Puncak Jalil dalam2 pun dah ada 2 stesyen minyak pastu plak... leh masuk ikut Kinrara or Serdang kan.. hurmm... Puncak Alam just a 1 entrance.. masa on d way balik.. tekejut gile ktorang tengok jammed.. jammed adalah kerana traffic light sahajaa..huhuuu..just imagine papagi nk p kja kena que panjang gile semata2 kerana traffic light.. arkhh... upss.. sesapa ada duk d puncak alam.. minntak maapp yeerr....

pas tuh dr puncak alam menuju ke BBB plak.. aduii..pusing selangor laa kami hari tuu..

sbb aku dh janji nk gak pegi umah kak nani..kitorang pegi keesokan harinya..ahahaa.. tak kesah laa open house dh lepas pun xpe..sbb dpt lunch di umah kak nani.. Aira main dengan senang hatii..dia buat cam umah sendiri jek...

kenapa aktiviti makan2 time raya saja eih?! time tak raya pun buat la gak.. :P..

wiken baru ni plak kami just dok umahhh.. aktiviti berehat sepuas-puasnyaa... petang bwk Aira jenjalan kt Dataran Putrajaya.. uihh makcik kecik tu excitedd betul bejalan2 di tengah dataran tu.. ni tgu update lain eik....

ps:wiken ni plak tak sbr nak gi Cameron nih.. .. =)

5 comments:

Farah said...

alaa..kite nak pergi jugak rumah ena ni..tp tak sempat..then ari ahad tu pergi rumah kawan husband..rupe2nye jiran ena..jumpe die kat sana hehe

Salina Inzaghi said...

huhu tu dia big boss tgh baca magazine Ikea

eiNa said...

Farah: hehee..kecik je kan donia nih..

Kak Nani: tgh pilih barang tuu.. smbil duk atas kusi antik akak..

Elyn said...

cite pasal puncak alam, parents i ade beli umah kat sane. i pernah pi sekali je hihih . tak sanggup redah sbb jauhhhhhhh sgtttttt

eiNa said...

elyn: ahaks... jauh kan? :) maybe sbb first time kte pegi sana rasa jauhh sgt..klu dh slalu kurang skt kut rasa jauh tuu.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails