Friday, October 30, 2009

..elyn,kwn blog saya!!!.. sticky mode...

nak cite pasal Puan Elyn nye giveaway ye.. pssstt, Elyn i nak Bidadari tu okeh!!


Elyn adalah antara geng mommies yang petama saya kenal..
masa tu xramai lagi geng2 emak2 dikalangan blogger yang saya kenal.. mula ngan Yana laa, member UTM saya dlu...(sapa xkenal baby ibu ni kan)..dr Yana saya dpt byk info n kenal ramai lg kengkawan mommies lain;
antaranya Dila ; Elyn ;Kinna ; Azza ..... tu jek yang saya slalu mengikuti cite mereka.. skang makin ramai list mommies yg sya kenal

Actually Elyn jumpa blog sya thru blog Dilla.. ni enty 1st yang Elyn baca..

salam kenal laa gitunye...


"Elyn said...
hi eina... pusing lam blog anasdila tu yg jumpe u.... salam kenai, anyway take care ek....."


masing2 adalah 1st time peknen kan.. so kitorang pun share information mcm2.. hospital mana nak beranak,barang2 persiapan and etc...


dan sejak dari itu saya adalah pembaca setia blog Elyn.. sehari dua tiga kali la klik blog elyn nih...rasanya sya cam ingat2 lupa cita oyen dia tu.. (kelisa eih Elyn?).. pastu dia dpt adiah keta baru dr en Faiz.. tak salah saya En Faiz tunjukkan kunci keta saja kut..keta blum amik ke ..(uhh..memori saya sudah berkarat laa....)


cita Wafiq haruslah saya tahu...aunty kenal dr dlm peyut lagi tau Wafiq... dr gamba Wafiq 1st day smpai la dah jadi todler yg sgt noti..


dann... kami sempat jumpa sekali saje.. tu pun msa besday Ayrill dan sangat sekejap.. xpe..janji sempat beposing sama...
upss..saya cilok dr entry Elyn nih.. :P
dan saya harap dapat jumpe lagi dengan Elyn,Wafiq dan En. Faiz......



---

1. Tepek header saya lam blog u all pastu jangan lupe bubuh link okeh. --> udah

2. Ha korang merepek la pasal blog saya lam entry tu pastu habaq mai kat saya u all dah siap entry tu lam komen entry ni. Mood melekat ye sehingga "duedate"!!--> udah

3. Giveaway ni bermula arini iaitu 16/10/09 - 23/10/09.--> masih dlm tempoh ye...

4. Repekan yang paling kreatif akan dipilih oleh En Faiz @ the daddy Wafiq.--> En Faiz , kreatif itu SUBJEKTIF!! :P

5. Hanya seorang peserta bertuah sahaja yang akan terima giveaway BIDADARI.--> Elyn, saya kah yang bertuah itu?!! yeayyyyy saya dapat Bidadari freeeeeeeee........ =D


-----------

oooOOooo.. kenapa saya nak Bidadari sangat eik?!

ekceli saya penah beli dulu sebotol.. then saya minum ada laa 2-3 minggu.. pastu sya terskip.. bila dh terskip saya letak dlm peti ais... dahhhhh lama letakk dlm peti ais rasa dia pun dh tak besh.. pastu saya nak beli baru.. tapi saya asyik kata "NANTI LAA..NANTI LAAAAA... " dan sampai hari ni saya masih belum beli lagi... =D

sya dpt rasa gak perubahan bila minum tuu.. asben saya PUN DAPAT RASA perubahan itu...

sekarang ni saya nak minum balik BIDADARI tuu pasai period saya sudahh lamaaa x datang melawat saya.. dulu saya inject..since saya inject dh hampir 14 months (2 bulan pas pantang baru start inject).. period sya tak teratur dan seingat saya dah hampor SETAHUN saya x period.. Doc cakap kalau inject normal tak period..ikut hormon.. disebabkan saya risau dh lama xperiod.. saya pun skil date utk inject yg dh pun belalu 3 bulan lepas.. maknanya dh 3 bulan xinject tpi period sya masih belum datang lagi.. so dh nekad nk jumpa Gynea masa checkup AIra 18 bulan nanti .. tetiba,, jeng2.. hari ni saya sakit pinggang sangat2... mcm nak period plak...


So..saya harap lepas ni.. period saya akan normal balik DITAMBAH PLAK DENGAN SOKONGAN BIDADARI MAKA , SAYA HARAP PUSINGAN AKAN NORMAL BALIK!!!!....

huhh..penuh tujuan tu..


kalau saya tak dapat PREEEEEEE... ujung bulan saya p beli kat GIANT KINRARA.. Elyn, u ingatkan i untuk beli eik.. kekekkee...


ok.. dah la repekan saya kali ni....bye!!

6 comments:

Elyn said...

wohooo wokeh tq ena!! lawak sey baca repekan u ni ekekek

eiNa said...

elyn: heheee.. pnya gigih i cari 1st komen u tau.. :P

Anasfadilah said...

kenangan kan?masa tu semua pregnant first time..hehehe

sekarang dah setahun lebih dah anak-anak kita semua

:)

p/s::blog ibarat macam jambatan penghubung

azzamoro said...

good luck kak ina..:)

eiNa said...

dila: a ah.. sume pakat2 share info, tukaq2 link.. blog mcm jambatan pulau pinang.. :)

azza: tq.. :)

eiNa said...

hehh!! dh tukaq date sticky mode dah.. hihiii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails