Tuesday, October 06, 2009

..beraya di umah sndiri plak...

kali ni event beraya di umah sendiri..
apakah?
curtain baru arr... dh duk 3 bulan .. ni baru cari curtain baru..
huhuuu..sblm ni pakai curtain caca merba saja...

dan hepi sbb kwn2 datang beraya di umah..ahahaa..
geng KMK lama dtg.. lame gile x jumpa derang..ada yg dh nearly 4thn xjumpa..chiki. maya n wawa.. tu pun still belum ckup corum lagi... rasa nak buat gath je.. tapi xde org nak organize.. sape kah yang rajin or volunteer nak organize nih?bila dh lama x jumpa mcm2 cerita keluar.. nak2 geng yg memang rapat ngan aku.. hurmm rindu nya zaman kat KMK...

Aira dah nak masuk 1 tahun 5 bulan.... hurmm sekejap je dah besar...dah pandai jeles.. kalau aku baring atas riba daddy nnt dia tarik tangan aku suh bangun sbb dia plak nak baring atas riba daddy dia.. tpi kalau jumpa ngan org.. pemalu yang amatt.... huhh... siap lembik2 badan dia buat.... macam2 Aira... =)

ps:skang ni aku tgh consider wether to accept or not.. better salary of coz.. tp jauh sket dr umah.. . hurmmm aku bg mase sampai end of this week to make a decision ...klu stay sinipun increament lum tentu dpt mcm yg derang offer... tp syg bunuss la kan... huhh kena betafakur ni !!!


12 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nuha pun jelez skang ni..ari tu dier pi pukul anak kawan aku time aku duk tolong susukan baby tuh...aduhai..dan dier tampo aku bila aku buat2 kiss2 abah dier..hehehe

azzamoro said...

tukar keje if nak tukar kak ina. kite ingt nak carik keje lain pas raya aritu, then tetibe pregnant la. so kene tunggu lagi..huh

Elyn said...

dapat better offer grab je eina!!! i pun tgh duk pulun cari.

eiNa said...

elis: tu la kan..kecik2 dh pandaijeles.. sok besar lagi kuat jeless tuh...

azza: hihii.. xpe aza, stay dlu smpai abih pantang then start cr..

elyn: tu la kan.. tp nk grab kene survey n i nvestigate dulu.. cam tiara gak nih.. :)

FIESYAH said...

ialah2 tahun ni akak raye umah baru...mesti best kan?

LiTtLe m3 said...

fikir elok2 sblm move but fikir gak kalau stay mcm mana :)berdasarkan pengalaman ;)

eiNa said...

fiesyah: jemputt le dtg beraye.. :D

baiti: ape pendapat ko baiti? since bedasarkan pengalaman stay kt A*G more then 2 years.. derang nye increament bape percent normally...

Salina Inzaghi said...

dpt offer kat ner tu eina?

LiTtLe m3 said...

i can't say much but my 2nd year not good since the economy start to show bad sign that time and now... i am sure u know better than me. what did the town hall said? probably that can be your guidance :)

eiNa said...

kak nani: ala2 E jugak la akak..tu yg still consider lagik.. klu end user terus cam skang or heshpi ok gak kan.. yg ai bee em kena base kat bandar utama..gile bapak jauh nak merempuh jem..klu cyber nye ON jek.. hurm... maybe stay dlu sini atleast smpai awal thn depan kot..

baiti: town hall xdak ..city hall ada la.. hahaaa

Salina Inzaghi said...

huhuh kalu ai bee em tu tanya la dowa, ok ke idak..tp mmg jauh la nk ke bdr utama tu..tak serve the purpose la eina pindah ka tee pee em kan ;)
apa2 pon, buatlah pilihan yg tepat hihi
all the best

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

k.chik km dah email alamat umah.. guna email yg ada kt blog ni..valid lg ke? apa2 hal sms ye... 013-3709994 bubye.. harap dpt jumpa..raya br ni kite x jumpakan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails