Saturday, October 16, 2010

last weekend..

...tutup cite bab rezeki, time kasih kawan2 yang mendoakan dan bagi pendapat .. memang lah lain orang lain pandangannya.. dan aku meluahkan perasaan aku saje..  kalau nak ikut kepuasan hati.. hati mana  penah puas.. sesekali ber-muhasabah laa.. tak yah laa nak banding2 dengan sesiapa pun.. :)

bebalik cita kami last weekend, weekend ni baru mengupdate..
En. Demin yang tengah rajin membersihkan Che Bu.. luar dan dalam.. 


aku melakukan kerja surirumah as usual la..mendobi sakan.. tetiba ada lori datang.. jiran sebelah k.eliz dn z kool sudah pindah..pndah ke umah sndiri .. bye2 kak beela.. ntah sape la jiran baru nanti.. 



before tuh. my family in laws datang ke Bangi , konvo adik ipar ku yang ke 3.. konvo hari rabu, derang stay  Bangi sampai Sabtu.so sempat la jumpa lama sikit..

FIL-en.Demin-min 

orang tak konvo pun nak amik gambaq ngan mak ayah dia..oke kasi can.. 
MIL-en.Demin-FIL

SILn BIL..nina-min-matt..

banyak gambaq kanak2 riang-ria ni..  =)


ps: ari ni pegi kenuri kawin kazen en.Demin pulak..


5 comments:

Salina Inzaghi said...

huhu hari khamis ari tu nmpak che bu kat trepik light tpm..nk hon takut drebar nyer terkejut plak hihi

eiNa said...

ye ker.. kekadang kta pn nmpk satria putih akak... tp xsmpat nak hon.. =)

mekchu said...

rumah jiran sebelah dah kosong erk? uhuk uhuk...

lily lotus said...

aah tetiba nampak gak lori besar. pindah rumahnya diorang tu. tapi kejap jer pulak ada penghuni baru ekk

eiNa said...

mekchu: hu uh.. k.eliz pndah damai utama ek? xleh la najmi nk dating tepi bendul ngn aira lg..

lily: a ah..kejap je..tuan umah baru tu mcm xbetegur sgt jek..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails