Tuesday, October 05, 2010

update marathon...

 okeh, sebab raya dah nak abih.. jom kita update marathon...
2 minggu lepas pnya aktiviti..ke umah sha..janji ngan chiki..
chiki msg ramai ..tpi yang kompem dtg kami 2 org jek..
xpe la maybe derang ada urusan dan kebizian memasing..

chiki.. masa kat Kolej Mara .Kulim org slalu ingat kami kembaq or sedara.. ada iras sedara kah? ni x nampak sangat coz aku pakai tudung style cenggitu..kalau aku pakai tudung bawal ..
sekali imbas nak serupa..
Sha.. rakan sekatil  sebilik aku kat KM.K jugak.. geng keling- suke fly pegi ke BM ja pun..
xpun ke  summit.. sekali fly kantoi ngan warden xleh kuar hostel minggu seterusnya..
tapi kami fly lagi untuk makan char kue tiaw..mcm2 hal..

 ni dengan pasangan dan family memasing.
.chiki n husni.. me n enche demin. n sha wif jamy..(abg si jamy member aku )  

besambung ke minggu lepas nye aktiviti.. dari 4, 2 jek open house dpt kami pegi.. 
ke umah yana (utm) - kota damansara,. 
dan ke umah kak nani (emeri.o) = bkt jalil.. di malam harinya..

ye kami sedondonn... aku bejaya cari baju yang sedondon dengan aira..


n group photo... ngan Rin n Iman , yana n ammar, azza n ayrill (alyff kat papa dia), n ain ngan sara...

then terus shoot ke umah sndiri.. katanya kawan nak mai umah.
paling2 prepare la apa yang sempat..


enche darkwan besama si pentunang , tpi si pentunang xde begambar plak.. 

anak buah darkwan yang rambang mata tengok toys aira.. dah sonok bermain, daddy cool ajak balik plak.. 

sempat berpeace lagi tu..

malam umah kak nani-xde amik gambar pun..makan2 lepak kejap..terus balik..sbb dh kekenyangan n ngantokss...

sorry to albert-wedding kt kota kemuning, beriyerr aku nak gi ngn opismate yg lain..tetapi bila banyak event..kta akan keletihann..:P

ahad, dari 3 open house..kami hanya ke 1 umah.. iaitu umah kak long..
dari menjadi tetamu..datang makan2 ...
hingga ke bibik part time.. daddy pun tlg jadi tuan umah n runner ke kedai..


sambil jadi bbsitter 

wif auni  nasuha..

wif aiman n afiq.. 

sampai dah jadi tukang masak!!!  camner nak attend open house org len.. sbb dh bertukar menjadi tukang masak segera...
sbb ramai sgt tetamu, k.long siap buat menu tambahan last minute..

dua orang bibik.. bibik ina dan bibik weni..hahahaaa..

dan keletihan..bawak aira main kat playground ...

balik umah dah malam.. terus zzZzzz.. monday dah keje..



ps: aku auto publish yek..bukan update secara langsung dr opis..mmg skang suma entry aku adlah auto publish jek..

8 comments:

Elyn said...

tak dapat jumpe korang kat umah yana.... sorry. lambat kuar sbb lepas tu nak ke puncak alam lak. kalau tak dpt jumpe korang yang sedondon hehehe

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

ye..betul..kak ina xdatang umah ain ahad lepas..huhuhu..

eiNa said...

elyn: a ahh.. xdpt le tgk kami boria gituu..:P

ain: a ah.. k.ina dh plan dh nak ke umah ain dlm kul 3-4pm.. tp last2 tak dapat pi lak.xdpt la rasa masakan Ain.. huhuu

mzrh said...

kenape kene mention auto publish tu? terasa I.. hikhikhik...

Nak like gambar yg last tu sebab aira sengih camtu. comel! :D

lily lotus said...

tu dia mmg boleh penat camne..hihi..ly last 2 weeks buat open house utk relatives n jiran..last weekend utk friends..ponn pengsan jugak..hehe

Salina Inzaghi said...

betul lah..cam kembar seiras ngan kwn eina tu huhuhu
btw..tenkiu dtg umah..sowie ler tak dpt nk bg 100% layanan hehee

eiNa said...

mzrh: upss..not for u la dear, this utk org2 kt opis i yg ingt i blog time opis.:P

lily: ahh..tu nampak umah ly ramai jek org.. =)

kak nani:u r welcome.xde masalah,sbb kami melayan diri sndiri dgn jayanya.. :P
makan kek lapis belapis2 dan laksa sarawak akak mmg sedaps..

eiNa said...

mzrh: upss..not for u la dear, this utk org2 kt opis i yg ingt i blog time opis.:P

lily: ahh..tu nampak umah ly ramai jek org.. =)

kak nani:u r welcome.xde masalah,sbb kami melayan diri sndiri dgn jayanya.. :P
makan kek lapis belapis2 dan laksa sarawak akak mmg sedaps..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails