Friday, December 24, 2010

Nak pi school...


dah excited nak ke sekolah.. 
n yes, starting next year she will be going to school (nursery)..
happy laa sangat nih.. jangan bila dah hantar ke sekolah nanti  meraung nak balik.. tak pun nak duduk umah nenek pipahh.. hahaa... 

im thinking to send her to Dunia Elite Nursery..
sebab..
1. Paling dekat - selang 4 buah rumah saja..
2. so far dia tunjuk aktiviti derang untuk for 3 years old boleh tahan menarikk.. nyanyi2 sudah semestinya, belajar abc, mewarna, mengenal bentuk, etc2.. oh yaa.. ada mandi kolamm jugak..(kolam depan umah jugak cuma size besar..) .. ok la tuh..
3. fees - not too bad.. jangan la mahai2 xmampu deh..
4. Dunia elit ada fb yek..so boleh ikut pekembangan mereka -http://www.facebook.com/pages/Dunia-Elit/145991289508

but, yet to register daa... haihh busy sangat aku skang ni, eesok lusa la pi daftar kut.. :P
anyway... hope everything will run smoothly for year 2011 =) 

ps: nak beg sekolah BARNEY juugakkk....

2 comments:

mekchu said...

oh aira.. excited nye nak p school.. ada plan jugak nak hntr najmi.. tp dah selesa dok ngan nenek & bibik.. makin lama makin malas.. tp bila pikir blk dr sudut lain, terasa rugi pulak kalo tak hntr dia umur cam nih.. nnti kawan2 dia yg lain advanced.. salah sorang tu aira la.. hehe.. go aira go..

lily lotus said...

good girl :) kat rumah asyik cakap dengan nenek nak pergi sekolah barney!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails