Monday, December 13, 2010

rindu kat saya x?

kat bibbi yaaa... butan bibbii... tatakkk nih...


- dah start bahasakan diri dia as tatak.. tapi selalu je sasul2 baby lagi..
- kuatlaa besembang, tapi pelat ya amat.. susah nak pahamm...
- suka nyanyi. twinkle2 little star dah boleh nyanyi sampai habis.. 
- kuat berposing.. asal nampak camera ja ada je nak pose.. tapi ikut mood jugak
- dah pandai mintak macam-macam.. apa ada iklan suma "baby nak.."  selagi tak jawap..selagi tu baby nak...

kejap nya masa berlalu.. tahun depan Aira dah nak pegi sekolah.. punya la excited nak sekolah, asal lalu depan sekolah nak showaaahh.... =)


banyak nak update blog, tapi lately memang tak sempat nak mengarang.. sejak keja kat tempat baru ni pun, tak menyempat blog walking apatah lagi apdet blog.. balik umah dah penat malas nak layan blog..baik layan anak n bapak.. ntah2 lama-lama nanti blog aku ni bersawang jek..
tapi, insyaallah.. akan aku usahakan untuk update seminggu sekali dan buat auto publish la.. insyaallahhh... =)



5 comments:

FIESYAH said...

thn dpn 3thn lah kan?...
sekejap je rase ada anak ni mcm smlm je baru besalin..heehee

kinna said...

yela tatak aira..amani pon sebut tatak jugak..
er, zulfa nyanyi "aku...cintaaaa"
kalo dia tgk iklan, amek je brg2 dlm iklan tu bg kat dia (pura2 amek dr skrin, suap dlm mulut cm sy slalu uat kt zulfa) ;p

mekchu said...

jgn lah smpai bersawang plsss.. nak tgk aira sbb dia amat comel di mata ku..

lily lotus said...

mmg dia sgt petah bercakap skrg ni. haritu mak ly saja usik dia suh sabun muka sekali masa mandi. dia jawab 'apeyah nenek ni..petih yar..capu kat muk nenek tang'..hahaha

Elyn said...

hamboi dh pandai bahasakan diri tatak!! camni mama leh bg adik utk aira..... weeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails