Friday, December 31, 2010

special thanks to nenek ipah n family..=)

special thanks to nenek ipah yang sudi jaga Aira about 7 months..
1st day Aira di rumah nenek ipah aku dah kerisauan ..
risau sebab dia xpenah duduk di rumah orang.
Alhamdulillah. nenek ipah n atuk layan aira macam family sendiri..



main dengan abam-abam -lily's heroes..
sorang aira panggil abam..sorang asif..
kenal ben-10, tahu chanel 612, 613,616...
balik umah request nak tengok six one six.. memula aku tak paham ye ape...
pastu bila dia amik remote astro sambil cakap.. nak ngok six one six.. six one two.. ooo.. nak tengok kartun ghupernyerr.. sebab umah aku ade six one one jaa....
hahaa.. mama ketinggalan la aira..

nyanyi winkle-winkle little star..
baca doa makan..
macam2 aira belajar dan bermain dengan abam dan hasif..

next week  Aira akan ke nursery...Taska Dunia Elit...
semoga Aira menjadi lebih bijak, aktif, sihat, cergas dan cerdik..ameeennn....

ps: all pics from lily's collection..ehehe..sori ly amik je without permisssionn... =)

2 comments:

kinna said...

untung aira dapat nenek ipah. pakej lg, ada abang 'segera'..huhu..
nti kat taska jgn kena gigit lagi tau..

lily lotus said...

euwww..terharu tau siap buat special entry gini. hehehe..kitorang pun rindu nak dgr celoteh aira. makin keletah dah skrg. apepun kitorang doakan yg terbaik utk aira..ptg2 kalau free bawa dia dtg main ekk :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails