Tuesday, January 04, 2011

1st day..

ni budak excited pegi sekolah...



balik je umah.cokkcekkcokkcekkk.. potpettpottpett.. duk becerita ...

korang yang anak 1st day sekolah sure excited jugak kan.. hehee..

4 comments:

alyyani said...

dunia elite ni kat mana pulak eina? area seri kembangan gak ke?

Lin said...

hehe..aira pun 1st time gi school ke.
sara masih ditempat yg sama.cuma,uniform je tak beli lagi.for now pakai je baju biasa.

Sidratul Muntaha said...

dapt kawan - kwan baru..
mulut budak - budak mesti pot pet,pot pet jer..

mekchu said...

hehehe.. dah mcm 6 thn pulak tgk si aira ni tau.. itu tak lain mesti mama dia yg soh posing depan, belakang, cekak pinggang... comel nye aira dgr je cakap..

nnti story la lagi pasal aira kat school..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails