Saturday, January 08, 2011

penyesuaian diri..

cukup sebulan keja di tempat baru..
so far ok jek.. memula aku mcm culture shock yek.. sebab derang nye volume recruitment 2 kali ganda volume aku dulu,..
mana nak screen, mana nak sourcing..interview lagik.. documentation, report.. wuhhh pengsan!

Tapi so far Alhamdulillah , dengan team mate yang aku rasa "masuk" jiwa dengan derang Insyaallah xde masalah... even keja banyak kalau kita happy OK jek.
Bab trafik jam pun baru nih opismate aku dh tunjuk short cut baru.. so next week bleh try tengok cemana..

Aira so far Ok di taska .. cuma kekadang mood bangun pagi dia datang..susah nak pujuk pegi sekolah..
ni pics cikgu dia amik.. sory ye teacher, i copy paste from FB jek..

hari-hari balik sekolah,  cita Aira belajar miki mouse, ade kwn ramai, ada teacher, ada nyanyi2... hohoo.. 
nyanyi je la yang dia suke, nanti balik nyanyi kat mama yek Aira...

ps: mood blogging skrg mmg suam2 kuku jek.. sebab kat ofis mmg tak sempat nk blog walking dah, balik umah penat..mls dh aku nk layan blog2 ni.. weekend je laa...
dah tu bila plak en nuffnang nak mai melawat umah aku kan? hahaaah... xpe la.. asalkan berupdate sudah!!!


2 comments:

lily lotus said...

ramainya kawan aira :)...pepagi kalau hantar bebudak gi school mesti nampak aira dok termenung kat sliding door school dia. cari mood kot..hehe..nenek pun ada dalam kereta..nampak jugak aira..rindu aira!

eiNa said...

pepagi mood dia memang cam tu..
pagi tadi dia xsihat sikit, baru baik demam..nangis nak pi duduk umah nenek pipah pulak.. adeyhh..jenuh memujuk la pulak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails