Monday, January 10, 2011

tiga puluh ...

tahun ni bertukar lah angka di depan umur aku..
sempena dengan nak tukar angka, aku teringin nak buat contest? (contest????) kononnya je la.. =P
tapi belum sampai seru kot..hahaa..nak buat contest pun kena ada seru dan yang penting skill tu kena ada..
blog kecil-kecilan mcm aku ni ada ke orang nak join contest? hahaa.. verangan derrr...
mungkin giveaway aje la kut..since x ramai follower kan.. =)
apepun masih di dalam planning.. sbb besday i satu wilayah persekutuan cuti...
nak2 pulak tahun ni CNY dekat 1st Feb.. so memang cuti panjang laa kan..
apepun nanti ai update yer..
insyaallah kalau ada rezeki lah.. kalau tak.. heehe verangan jek ai..ngehngehh

4 comments:

kinna said...

meh nk jd org 1st masuk ga eina..hehe

Diyana Zulkifli said...

umur cuma angka.hehe.apepun kak ina tetap muka awet muda.hehe

iza said...

kontes aper neh? cepatnya ko capai angka 3.. hehehe

Elyn said...

psst before cecah 3 series i nak wish welcome to 3 series club hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails