Tuesday, October 11, 2005

bertahta di hati? keep rockin'!!


nih ke first entry aku?yg sblum tu just welcome notes jerk..nih baru nk mule entry...memule sekali aku nak wish..slamat berpuase...(ari ni puase ke 7) masih awal lagik kan...huhuu...so..pe nak citer?ermmm....ntah ler kenape bengong sangat aku nih..hishh..pelik tul..smenjak due menjak nih..aku mmg kekeringan idea..dah tak de ape lagi yang nak di story kan..warghh..buhsan giler..huhuuu..nape laa idup nih satu dugaan..azam aku utk blog baru ni adalah untuk tidak menceritakan tentang sesorang yang pernah bertahta di hati...che wahhh..tejiwang plak dah...dan smpai skang aku masih lagi teringat kan die..duhh... ubat guna gunaan ape yg di kasi kat aku dulu tu?ke tesalah guner..die nk suh aku lupekan die..tp terbuat suh aku ingat kat die..mane laa tau kan..kut tesalah ubat gunaan..hishh.dan aku dgrpun skang die dh bahagie..huhhh..lantak ler kau labu..janji aku tetap rockxxx..rock?
hahh sebut pasal rock kalo tak aku dh tebeli satu bende yg amat menunjukkan ke-rock-an aku skang nih...tapi nasib baik le aku ni masihh ade keayuan...kecunnann..haha..kire mcm nk control ayu jugak le kan..make tak jadi ler aku membeli bende alah tu..huhh..tgu next year..kalao improve aku akan beli yang baekkk punye..
keep rocking bebehhhh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails