Wednesday, October 26, 2005

MONEY .. LIFE..

MONEY?
Ermm.. smlm dapat gaji..buln ni dpt lebih sket la…skadar boleh la…..bulan nih budget lari beb..ngan rayenyerr..ngan nk bli “sumthing” …huhh.. sebbaik lerr ade OT sket..kalo tak lagi sakit arr aku.. ngan nk bgi det raye to my nieces and nephews lagi..seb baik ler 6 org jer..(6 pun ramai tuu beb…)abah ngan mak kene hulur gak..dh bnyk jasa diorang..walaupun sikit..aku kene gak bagi…nk bayar utang lagi..tu pun aku blum tmbh ape ape laie utang aku tuu..kalo dh tambah nnt..haihh makin sakit laa nmpak gayernyer…
Frankly speaking.. I’m actually so jealoushhh with my friends…especially who get what they want..got their job..got their life.. ermm tapi tu ler..sume tu rezeki Allah..allah yng beri..kite hanya mmpu usaha.. selagi termampu..usaha jerk..insyallah dapat..tapi kene la bersabar…

LIFE?
Erkhh..ermm.. s*#K…hard to say..rase mcm bahagia jer kan,tapi sebenarnye tak kot…blk raye nih ade yg kene lecture ngn mak aku lagi nihh…but what to say..hah..letih ler sbnarnyer nk piker sume tu…..boleh tak kalo tak yah piker ape2…


Commercial break jap…nak smbg wat kuih siput ngn kertas..actually aku tgh decorate opis nih..tp br nk muler.opis org sume dh cantik..dh ade ketupat…kad raye…lampu..aku jerk baru kelam kabut sibuk nk hias gak..masuk opis org cam best je tgk gantung gantung…tu yg aku “merajin” kan diri gak tu.. jap lagi smbg balik entry..hhehee

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails