Wednesday, October 12, 2005

kuih raye ooo kuih rayer...

baru je seminggu posa..dah sibuk ngan kuih raye...tetibe je ramai yang jadik usahawan segera..sumea nye nk jual..kurma la..kuih rayer la..keperek ler...macam macam lagi..dah kalo sume yang jual..sapa lak tukang beli die??huhhh..tetibe aku pun ter senarai dlm tukang belinyer..huahuahua..masuk nih dah 3 jenis kuih aku order..muffin..marble..ngan satu lagi tu..ape name ntah..tapi mmg sedap ar..(dah rase dulu baru order arr..)..tu baru seminggu posa..kalo dah cukup sebulan nnt caner?ntah kenape tahun ni tetibe aku rase mcm btanggung jawap pulak nak order kuih kuih ni..ye la..dulu kan time study mane ade duit nak order kuih kuih ni..balik makan jerk..kakak kakak aku yang order n buat sumea jenis kuih..memandangkan aku dah keje skang..ape la salahnye bawak balik sejenis due kuih..nak nak pulak kat opis nih mmg ade je org bawak kuih sampel..kacang ler..dodol la...hishh macam macam ada la..Bak kata pak cik abas..tapi aku pun teringin nak buat kuih raye gak nih..dah duk umah ngn kak lang aku..die tu mmg suke masak..barang barang kuih dah beli dah..tinggal tungu maasenyer ajer..jeng jeng jeng..sesi membakar kuih..hehee semanagt le plak nak raye!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails