Tuesday, December 27, 2005

hari minggu!

sabtu
hee.... (nak tolong ceghita on behalf ...) sabtu aku xde gi memana sangat..keluar pun dah petang la..pagi tu ade laa 'seorang' budak tu kan..die kene anta kengkawan die naik flight gi labuan kul 2tgh ari kut..(xingat exact time die.. )tapi budak tu die tak penah naik flight.. (ermm aku pun tak penah jugak tapi aku penah naik time flight tgh overhaul.. lagi beshh tau..)ok smbung balik..pas tu budak tu pun pilaa antaq kengkawan dia ..lagi sengah jam flight nak belepas...untuk makluman kengkawan kite kene ade kat airport 45minit sblm belepas..nak check in lagi.. nak nak kalo naik ngn MAS.. lagi la kene punctual...tapi bebudak tu smpai lagi sengah jam..so kene ar tinggal kapal...heheee kesian.....tapi padan muka jugak..ade ke antaq org naik kapal terbang mcm antaq orang naik bas..bas ekspress kot le boleh kejar lagi..ni nak kejar kapal terbang..hehhh lawak betul ler budak nih...heheeeeee... =)

ahad
sangat besh!!!the only words that i can said....
gi potong rambut.. gi midvalley...gi shopping seluar jeans...gi beli baju keje...gi beli baju jalan...hee..banyaknye aku bebelanja..ni blum gaji lagi ni...aiyakk..cemana nk simpan duit nak beli kereta idaman merah oren?target nak beli as my birthday gift..tapi rase mcm x mampu jerk.. =(
malam..tdo umah ida(subang perdana)...ingat nk pulangkan pendrive kat kus..kus ade hal lak last minutes...takpe lah..nak wat cemane..so..aku just pass kat ida jerk..
mery x-mas...

isnin
Baik Punya Cilok!bestt sangat..aku gelak sampai nangis-nangis tu...heheeeee..ahad dah letih gi jejalan..balik pun awal...

selasa..
ari ni ehh?hehhh..keje pun banyakss... =

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails