Tuesday, December 20, 2005

sadness and sickness

Not in a gud mood (sadness and sickness)

relate to the post from mazrah.. sume aku rase tak kene..nak marah pun ada..nak nangis pun ada (dah nangis da..) haihhh… ntah ler..

Skang ni kat opis aku ade issue baru.. MD Mr. Stephe nak pendek kan cuti kitorang..whatever cuti public holiday yang gov dapat..yang Malaysia dapat yang jatuh aria had yang akan di forward ke ari isnin..die nak suh ganti…gile la org tue tu,dia ingat dtg Malaysia leh wat sesuka hati..nak buat sesuka hati balik India la pak cik…emo plak aku …uiskhh ni aku baru keje 2 minggu kat sini..dalam pantang lagi ni..aiyakk..mana leh mengumpat boss..kalao dia tak mau amik aku dulu..tepakse la aku duduk memerap kat mas tu..bejanggut laa aku kat sana…

Ermm…weekend yang panjang..ape aktiviti aku?...huwaaaaaaa nak gi jejalannnnnnnn....... "somebody" plz take me along.... (",)

2 comments:

mzrh said...

wondering... who is that "somebody" ek?...
hehe...

eina said...

heee... =D cinta dtg lagi... (**winkkk....wink....)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails