Wednesday, December 07, 2005

konvo PPUM

actually this was happened on last saturday,but forgot to make an entry..tak pe la..back dated punnye cite ..xde hal la... bukan ade sesape nak bagi markah pun kan?hehee..sabtu ari tu kak lang konvo..konvo program iktisas jururawat ape tah..ala..pendek cite mcm advance dip..die dh abis lame dah..tp diorang buat majlis tu 2 thn sekali..so tetangguh la kirenyer...ok laaaa..tapi tak se grand konvo aku ler..hihiii..ye arr aku TMJ tu yg kasik..live leh tgk zarith sofea.. mase duk tgu ketibaan menteri pendidikan tinggi tu..graduan sume masuk le dulu...aku bukan dok pandang kak lang aku,..tapi aku tecari cari "orang" yang kawan aku minat.. N*Z*M..heheee..nk gak aku tgk mamat tu kan..kalo x cane la member aku bleh syok gile ngn die..aku tgk dlm buku graduan tak de pun name mamat yang dimaksudkan..(mazrah..die amik makmal perubatan kan) mase penyampaian tu..ade la aku tdgar name sumething like him..bile tgk rupe..hishhh..jauh tak kan kot?tapi mmg le pakai spek ala ala old school gitu....aku nk tgur tapi takut die tak kenal..kang wat malu jerk..mase begambar reramai tu..aku pandang arr die..iskhh..rase nye aku salah org la.. aku tgk gambo kat mazrah dulu lain..ni lain ..ermmm..ntah ler.... so conclusionnye disini aku masih blm dpt identify betul ke mamat yang name N***M tu adalah org tu..maybe jugak name yg same..or maybe mamat yg mazrah suke tu dah lame abis..tapi bende ni die buat dua thn sekali(konvo) for PPUM.. ye arr kak lang aku grad thn 2003..2005 baru die konvo...ermm.. so ..no comment about that.. kalo x leh gak aku jadik detektif ...hhihiii..menjejak org yg mia(missing in action)...

4 comments:

mazrah said...

wahhh,seram sejuk baca entry eina nih....wat suspen org jek tau...huhuhu...dia abis thn lepas la eina....hrmmm...ntah la,biar la,sudah tutup buku la...kekadang rasa mmg dh tak nak tau lansung apa2 pasal dia pun...tpkan,tpkan eina,kalau terjumpa dia..kalau 'ter' la kan...jgn lupe bgtau...hihi...

eina said...

eheh..die abis thn lepas..so betul la kut dia..ermm sbb kan....konvo ni buat 2 thn sekali..kakak kte yg abis 2003 pun buat tahun ni..nnt kte balik subang kte cek name dia sekali lagi dlm buku konvo yg makmal perubatannye ehh..dh ade org baru eh?heheeebaguss..baguss!!

mazrah said...

oh my god!!! eina betul ke agaknye dia tu ek..?hehe,tak kisah la..kalau betul tu dia,means dia idup lagi la ...ehehehe...tu je yang kite nak tau...kite ada org baru?tak la..belum lagi... ;)
so wuts ur side of story?? ha?ha? hihi...

eina said...

my side story?hahhaaa..dunno larr..blur je..:p i wish next year will be my heavents yearrrr... =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails