Friday, March 27, 2009

... cerita aiRa ...

eloo kawan- kawan...
kali ni saya plak nak enterframe..
asyik mama saja yang duk sibuk enterframe...

ok, saya nak tanya kawan2 semua... muka saya ni macam baby BOY ke baby GIRL?
ramaiiiii ingat saya BOY tau...
ni suma salah mama saya.. dia yang nak baby boy.. tengok..muka saya dh nmpak mcm boy dah... kalau saya pakai suar jeans ngan t shirt.. sume laa cubit pp saya panggil saya cik abang.. err.... saya cik kak tau!!! tpi saya tak marah pun..
derang cubit2 pipi saya...gomol2 pipi saya...
masa ni saya baru bangun tdo.. jauh la jugak SP ke Jitra rupanya.. bukan takat saya ja tdoq.. mama saya pun telelap.. hahaa..sian daddy saya bawak keta sorang sampai Jitra..


cuba tengok muka saya bebetoi... mcm boy ke?? dak kan... err..rambut saya mmg cikit saja...tk leh nak pakai sepit2 rambut...sbb tu kot nampak mcm baby Boy?



mcm besa.. walaupun pengantin tu adalah RAJA SEHARI.. mereka akan tewas dengan saya.. saya tetap akan menjadi perhatian.. eheee...jgn maghah uncle Jamy ngan aunty Elisa...uncle jamy ni best fren mama ngan daddy saya... wife dia tu orang JB.. JB lawan ngan Jitra..uihh..jauhnyaa depa mai kenuri..

risau jugak saya kalau beterusan orang kata saya ni baby boy.. muka saya garang ka? err... atau nnt bila besaq2 muka saya akan jadi macam girl balik.. harap harap muka saya akan nampak macam girl la ekk... tak pun saya suh mama saya panggil gegirl plak.. ishh tapi mcm geli jek.. gegirl.. bwekkk... saya suka mama saya panggil baby!! kalau mama saya panggil Aira Irdina saya buat tatau saja.. kalau panggil Aira...kadang2 baru saya pusing...kalau panggil baby... cepat je saya datang sondoi2 mama saya...

kay..nnt saya smbg lagi..

baby GIRL aira irdina.

15 comments:

yaNadzuL said...

nanti bila besar simpan rambut panjang tau aira..

Anasfadilah said...

kalau pakai kan dia shirt and suar jenas mabe la org kata boy

cuba pakaikan dia skirt ke,pehtu letak headband flower2 atas kepala...mesti comeiiiii sangat!

eiNa said...

aunty yana: ha ah.. saya nak simpan rambut panjang leh wat tocang!! heee..

aunty dilla: kadang2 saya pakai skirt atau gaun tapi bila saya merangkak saya lutut sya pijak kain sendiri.. saya tetungging.. hee... aa.. headband kan! nak suh mama sya beli cantik2 la..
er.. aunty jahit laa headband jual.. nnt mama saya beli kat aunty..

Elyn said...

aira suh mama awak pakaikan bj kurung..... kite ske tgk awak camtu ayu gitu hihih

-wafiq-

MeL said...

hmm utk elakkan confusion, aira kn pakai skirt, pinkie2 color n rambut panjang..tu klu org tye lg alamat bebal ler org itu hihi

Mrs.R @ Emi said...

kepit je klip rambut walopon rambut die pendek..nampak la gegirl

eiNa said...

Wafiq:okei.. nnt saya pakai baju kurung..baru nmpk ayu ek.. hee mama saya pun xsuka pakai baju kurung cemna dia nak train sy pakai baju kurung..

aunty Mel: baju Aira banyakkk sangat color pinkie...nnt rmbut dh panjang mesti derang dh tak kompiyuss..

Nazuha said...

aira gebu.. geram nak geget pipi die..
ala.. nati dah besar sket nampak la girl dia tu.. :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

awak mesti tak suka pakai headband mcm saya kan??hikss..tu psl nampak boboy :P

xoxoxo,
Nuha

azzamoro said...

kene simpan rambur pnjang aa kak ina. Pasni jgn gunting rambut dia..

eiNa said...

nazuha: tak sabar nak tunggu dia besar.. nak suh pakai cekak rambut..:)

Nuha: sya penah pakai pastu saya asyik tarik saja.. rimas la..:P

azza: mmg tak penah potong pun rambut dia lagi azza..semula jadiii tuh..lambat panjang kan?

aunty mzrh said...

aira tomeii tomeiii... :D mmuahhhh... ;)

DYLA said...

hi eina,
actually dah byk kali singgah sni. tp maybe tak tgl jejak. ari ni topik ni ada terkenan sket nak komen. hehe.

anak sy pun org ingat boy. tp yg bestnya, org kata klau anak kite mcm boy, maknanya adik dia nnti boy. org la kata.. hehehe

Mama_Aqish said...

tomeinyer...hye leh kita jadi kawan awak....kita add as a follower ye...nice blog u..

eiNa said...

dyla: muka mcm boy nnt adik boy ek? ish.. ni x sabar nak peknen lagi ni.. nak baby boy plak..tpi kena laa tgu 2-3 tahun dlu..bg Aira besar sket..

mama Aqish: kta pun slalu singgah blog awk.. blog hoping.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails