Thursday, April 23, 2009

...award...

yeay... i dapat anugerah!!
EMPLOYEE OF THE QUARTER ( LAST QUARTER 2008 - oct 2008 to Jan 2009)
Xpenah dpt employee of the month ke employee of the year ke..
last tuesday, we had a quarterly meeting besala.. apdet apa nk jadi... apa dah jadi... gedebuk gedebak.. ada award award..ada makan makan..
tetiba time award.. Recruitement Team dpt employee of the quarter.. tegezut I tau... tak sangka u... dpt laa sedikit token dr kampeni yg tgh berjimat cermat ni kan.. Alhamdulillah..
dh la kena naik stage.. aku ngan sempoinya aritu pakai selipar saja.. hahaaa..sungguh tak macam HR.. malehh la nak pakai kasut or sandal bagai..pasai pepagi kena jalan jauh dr tmpat parking.. dah 2 kali TPM nih clamp keta aku.. hampeh sungguh... bebalik kepada anugerah yang aku dapat tu.. terasa la semangat keja bekobar kobar balik.. even sesema batuk smpai nk muntah pun di gagahi mai keja.. tp mc gak semalam..half day mc.. ari ni kunun nak mc.. tp byk nk follow up plak.mana laa tau kut next quarter dpt lagi kan.. hehhh... ok la sket2 .. xdak mood nak cita panjang.. otak tgh pening.. tekak ghasa peghit.. bleh tdoq best ni..

11 comments:

hailmi said...

congratulation for the award..

azzamoro said...

tahniah kak ina.. mane pics naik stage pakai selipar..huhu

-yani- said...

wah tahniah eina.. patut aku kol hang semalam tak berangkat2..

Elyn said...

tahniah2........ haah mane pic naik stage pakai sipar ekekeke

eiNa said...

emi: thank u.. :D

azza: ha ah.. duk tgu gak picture org len amik.. tp kalau focus smpai ke bawah kompom kantoi...

yani: ko tepon ke? kenapakah? aku mc petang tu..

elyn: eheee.. nnt dah ada i publish utk tatapan sume..kekekee...

mazrah said...

eina.. mantap!
:D

Salina Inzaghi said...

*clap*clap* makcik selipar jepun hahahha
tahniah..terasa ler keje tu dihargai ek

BabyIbu said...

wah tahniahh..berkat pakai selipar kot..hehe

eiNa said...

mazrah: mashihh....

kak nani: Alhamdulillah.. rejeki selipar.. :P

yana: kekee.. pakai selipar pun selipar lawa x laa malu sangat..kalau selipar jepun kantoiii...

Magnificent Moments of Life said...

congrats eina....
*hugs*

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

tahniah..best la rasa dihargai gitu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails