Tuesday, April 28, 2009

..TaG...

Tag dr yanadzul..ke"rajinan" mama...

1) bila terakhir anda cuci toilet?
Lalaalaa… skip bleh?!!! 2 minggu lepas kut toilet ada 3bijik yang guna 1 saja.. so yang 1 tu saja laa yang selalu di cuci kan..lagi 2 bijik tu kalau ada tetamu nak mai baru di bersihkan walaupun xkotoq..

2)pencuci apa yg anda guna?
Ajax color purple… apa ek. Lavender jugak kot.. kantoi lagi..

3) dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai?kenapa?
Ni scope of work daddy.. sbb mama banyak keja lain dah…=P kantoi ...

4)apa tugasan terakhir anda sebelum menjelang malam?
Assume sebelum menjelan malam ialah lpas balik keja dr kul 6 smpai 8mlm..
Sapu sampah.. main dengan Aira..masak bubur Aira, masak nasik..kekadang lauk apa2 simple masak kicap ka sardin ka..kekadang bli lauk saje..sambil tengok Matahari…

5) apa menu hidangan makan malam anda yg paling simple?
Maggie goreng..pun bukan mama yang goreng…hahaa kantoi kesekian kalinya.. =P

6)minuman selalu anda buat waktu pagi?
Err..susu kat Aira sebotoi..

7)sebelum tidur apa yg anda suka lakukan?
Main ngan Aira.. main ngan daddy…

8)harus menjawab tag yg tertera nama di bawah..
Semua kengkawan mama yang sudi buat….

Hahahaa.. terserahlaahh ke mim alif lam sin mama.. penat tau working mom nih.. balik umah byk keja umah nak kena follow up lagi.. ni baru anak
sorang wei… tu pun dah tegagai nak menguruskan umah…
thank you so muchh tak tehingga buat encik demin yang sentiasa tolong bini dia walaupun selalu pottt pett pott pettt jugak.. I lebiuuu… =P
- - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - ----
Tag by mama adam plak..

1.Nama Timangan anda:

-->eina, azlina

2.Anda seorang yang:
-->baik(ceceee...), pendiam, cerewet, comel dan cute(hahaa..).. etc etc etc

3.Insan teristimewa??Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:
-->My lovely lace… hehee.. my lovely enche dmint..

4.Lagu kesukaan anda:
-->Banyakk sangat kot… tp yg paling best skang ialah wonder pets?! heeehe.

5.Makanan kesukaan anda:
-->udang… udang.. udang… sambai udang, udang goreng… udang lagi…

6.Warna kesukaan anda:
-->biru,pink , hitam

7.Tiga benda mesti ada dlm beg anda:

-->hp, purse, note book

8.Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:
-->Er.. xingat la plak…

9.Tag 6 rakan anda:
1.mazrah
2.emi
3.kak nani
4. yanadzul
5. sape2 yang rajin jugak.. tq

2 comments:

notti netti said...

saya pun suke lagu wonder pets....tapi my son tak minat langsung huhu

mazrah said...

dah buat! dah buat!.. hehe..

kem peluk cium kat aira yang comel tu ye.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails