Monday, July 20, 2009

..from S to L??..

ini lah yang terjadi pada diri ku.....
masa ju$co buat jcard day aritu... aku telah mensopin baju keje sbb byk baju keje dh kaler tak best dan macam baju tu makin mengecil..
disebabkan ramaiiiiiiii sangat Q kat fitting room tu kan... aku pun tepaksa Q kan diri jugak.. sbb not very sure apakah size aku ini semakin membesar...
rupenyer........
adalah benar.. dr dulu aku bleh pakai size S.. kini untuk keselesaan baju aku kena Size L!!!
size M rasa mcm ngam2 jer.. huhu..
tidak..
harus aku kena giatkan diri untuk diet balik!!!
at least size M masih boleh diterima.. ini Size L maa.. gumokk... tamau gumok...
hurmm mesti mau diet.. n nak work out jugak..
tdi dh berazam nak join kwn2 opis aku ke gym technoplex nih..
esok adalah hari pertama aku nak ke gym..target dpt 30 min jadi la.. abih opis kul 5.30pm so work out smpai 6.00-6.30, balik amik Aira.. tp balik sure aku letih tahap gaban... mana nak masak utk Aira lagi..nak buat keje umah lagi..
bleh ka nih?!! harus..yakin boleh!!
aku mesti pastikan size baju aku at least M... ..

9 comments:

Salina Inzaghi said...

biar benar...naik 2 saiz camtu
teramat ler happy nyer since tinggalkan E ek hahaha

Salina Inzaghi said...
This comment has been removed by the author.
e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku xl :(

eiNa said...

haa.. tu la pasai kak nani.. dr S ke L tu..

elis: sikit lagi aku smpai xl jugak..h :(

azzamoro said...

kalau kak ina size L..abeh kite size ape.. takkan triple xl..huaaa

DYLA said...

sy size XL paling kurang. :)

eiNa said...

azza: ahaks.. xkan triple xl kut..:P

dyla: sye sket lagi XL jugak.. so, kene work out laa..

Adzmi Idham Abd Halim said...

...GEMOK, GEMOK, hehee...

mummy_adam said...

uihh.. selim mcm eina nie pun pakai L ke?? xmungkin...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails