Friday, July 10, 2009

..transpomer??..

sapa tau Transformer punya show smpai bila???!!

saya nak tengok tapi xleh pi time wiken (tak mau tinggai Aira)..
nak cuti.. tapi keja belambak2 gila.. smpai naik kelabu mata duk tgk screen nih..
plan nk p tengok rabu nih kat midvalley smbil tu leh pi terjah Jusco Mid valley day card kan..
tpi,..transformer ada lagi ke smpai ari rabu nih?
kalau xde mampuss le saya ..perang dingin ngan encik dmint sbb dia nk p tgk ari rabu lepas..tp sya bz.. tak leh ponteng keja.. =(
kalau nak ponteng kena siapkan keja and tak leh plan interview cndidate utk ari tuh..huhuuu
penattsss..

5 comments:

azzamoro said...

kite pon nak tengok. tapi afiz cakap tengok dvd jerk. so tunggu dvd kuar aa nanti..tsk tsk..

FIESYAH said...

syah smpi la ni x g tngk transpomer hubby x de...x majuk ke encik dmint akak?

mazrah said...

dun worry eina... rasenye transformers akan ditayangkan dalam jangka masa yg lama kot... kalau tgv still tayang next week. gsc pun mesti la kan.. ;)

bestnye dating2 on weekdays.. hehe..

-yani- said...

aku pun rase transformer akan ditayangkan dlm waktu yg lama
tapi kalau tak sempat tgk
bak kata azza tu la
tgk DVD pun okay gak.. :)

eiNa said...

azza: kalau tgk dvd kena pasang speaker..sbb nak dengar bunyi robot transform..baru best!!

fiesyah: huhuu..tu arr kene ejas bg dpt tgk gak rabu nih..kalau x..perang dingin.. aira jadi org tengah.. :P

mazrah: ye ekk?! okeh.. tenkiu bebehh...

yanie:tu la pasai...kalau dh xsempat sangat2 dvd la jawapnye =(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails