Friday, July 31, 2009

..safety gate..to let go..[en3 sticky mode]

ya.. saya baru beli safety gate... masa tu masih di umah PUJ 2.. dengan harapan nak pakai untuk umah PUJ 7 nih... tpi sayangnya.. tangga saya kat umah PUJ ni lebar.. dan safety gate ni x sesuai utk tangga itu.. huwaaaaaaaa... =(
saya sedih.. buntu..bingung.. dah cuba pelbagai kaedah untuk extend kan gate ni..tapi tak bejaya sbb safety gate ni untuk DOOR TO DOOR sahaja..atau WALL TO WALL..

cannot be wall to tangga..or wall to besi. TAK BOLEH ok..

soo.. saya nak jual la safety gate ni untuk beli safety gate baru yang boleh buh kat tangga.. sebab si kecik ni..kejapp2 ilang... rupenye dah separuh tangga dia naik.. sangat dangerous ok!!
series masih baru... bukan 2nd hand tau..
saya nak jual dengan harga RM 180.00 .. kalau ikut retail price harga RM239.90... skang ni safety gate tu elok je tesimpan dlm store(bilik belakang)..
safety gate ni sesuai untuk door to door contohnya dr ruang depan ke dapur..(pintu dapur ke) atau dr pintu bilik ke.. yang lebar pintu dari 71 cm ke 107cm.. korang balik ukur pintu dulu..jangan jd cam saya.. dh beli baru try nak buh ..pehtu menyesal...huhuu..

kepada yang beminat..sila email saya ke the_a3lina@yahoo.com atau leh sms me at 012-3008493...

serius buyer sahaje k..

detail nya...

SAFETY GATE SAFETY 1st

kalau bukak cam ni...

kalau nak simpan ..cam ni...


condition: 9.5/10


The Easy-Fit Security Gate comes equipped with a special memory feature, ensuring reinstallation is always fast and simple, so you can move the gate easily from one room to another as you & your child move around the house.Can be used at doorways or hallways.Pressure mounted for easy installation- No hardware required1-hand lock and release for adult-only access Expands from 28"-42" (71-107 cm). Stands 27" tall (68.5 cm)Ideal for pets too.

9 comments:

azzamoro said...

nanti jap kite balik umah ukur pintu dapur dulu..huhu

FIESYAH said...

ade gak ke jual safety gate ni utk bdk...syah x de anak bab tu x tau..he..he..

Elyn said...

br nk beli.... tp pikir kan kite pun tangga tu besi
ayooo ssh la.....

eiNa said...

azza: a ah.. sile ukur dulu.. utk umah baru jugak..

fiesyah: ade.. xpe blajar pelan2..

elyn: a ah.. kalau tangga besi yg nih xleh.. :(

izhannasaiful09 said...

aira dh pandai panjat tgga yer..hanna tunjuk skill panjat tgga kat umh nenek jerk..umh kami x der tgga..tp dia suka dok masuk dapur je kaco ibu..habis suma laci nk cek..aduyaiiiiiii..

~izza/ibu Hanna~
Putrajaya

Marsha~ said...

br je beli safety gate last few weeks... lmbt sket je :(

eiNa said...

izza: tangga nih merbahayaa.. sbb telindung mmg kena kepung dia saja..

marsha: alaa ye ke.. :(

PuteriSatu said...

umah yang bakal akak pindah pun ada tangga....walupun aqilah dah 2 tahun lebih...tapi mang kena beli safety gate gak.... sebab Aqilah memang pantang nampak tangga...

alin said...

ad lagi x safety gate nie or u da jual... plz email sy anleen@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails