Sunday, July 04, 2010

action ja lebehh...

gaya macam pandai warna dah la kan..
pegang pensil color.. duduk menerap cam tuh.. 

sungguh-sungguh nak warna ni...

5 minit pas tuh..warna pun besepah.. buku pun tah kemana.. tuan dia lagi tah kemana-mana tah...

taraa.. ni la hasilnya.........hantam sajala baby.. 

ps: train dr awal la nih kununnye.. :P

5 comments:

Diyana Zulkifli said...

donut pun baru beli buku aktiviti and lukisan yg boleh tabur pasir warna tu.dua2 keluaran les copaque utk upin ipin tu.kunun nak kasik mia buat.

mekchu said...

awal ke? tgk anak cina hari tu, kecik dr najmi dah bleh pegang pensel perfectly!! blk terus soh najmi pegang.. last2 dlm mulut diam nya... 2x5 aira je.. ahahaha

laili said...

aira... nt warna kan beskal... (yg kat dinding tu..) he..he... nt leh warna ma ngah beli buku lak kat aira.. la x tau nak beli apa... beli bear.... dah penuh umah mama ngan bear dr org..

kinna said...

mula2 tulis/warna kt buku..bila dh abes buku, warna dinding plak ek.. ;p

eiNa said...

donat: eh..yg tabur pasir tu satgi bukan aira yg wat, mama dia yg tlg buat sama..

sue:chinese advance lg nih? hurmm..ingatkan dh awal dh..sedang2 rupenye..:P

makngah: ayamakk.. warna beskal tuh?dah tecabut dh bakul n handle tu mangah..

kinna: huhuu,..dnt ever never ajar or tunjuk woo.. dh le umah sewa nih..bru berangan nk beli jek..klu umah sndiri dh xpe..hahaaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails