Saturday, July 10, 2010

cari feeling tema baju raya.

dah ramai mula tempah baju yek.. ke dah ada yang siap menerai! muahaha... 
aku masih blank. thn ni nak pakai warna apakah? sambil duk cari idea, nak flash back dolu2 punya tema ek..

Tahun 2007- tema biru, daddy pakai baju nikah saje.chiann daddy, 
.. raya thn 2007 tengah memabukkan diri dengan teruk, .. baru tau aku peknen dan asik la duk muntah2.. :P


Tahun 2008 - tema biru lagiks. (alamak.. daddy dah 2 thn pakai baju yang same nih..)
Aira dah keluar.. 5 bulan time tu..badan Alhamdulillah,, kusss semanagat..peha beketul.. 


Tahun 2009.. Tema purple
tahun paling sikit bergambar raya.. tatau pesaipa.. ni pun gambar aku xdan besiap sedia.. dan satu-satunya gambar family.. gambar Aira banyak la..:P

Tahun 2010? warna apakah menjadi pilihan? tah ler.. soping pun belum lagik.. tunggu bulan depan lar.. kami memang jenis yang beli ready made.. sebab senang.. try jek terus,.size pun senang nak cari..  lagipun kat sini kami belum jumpa taylor yang sesuai..



3 comments:

mekchu said...

cadang kaler merah.. jom kita sama2 memeriahkan thn ni dgn kaler yg super duper terang itu...

org lelaki mmg tak kisah ek pkai bj sama tetiap thn..

kinna said...

sy pny biru thn ni..(tp br siap bj emak..bj anak2 ngn hubby lom lg..hikhik..)

Diyana Zulkifli said...

donut family tema turqoise.raya kedua,grey.ehehe.bersemangat!1st time raya ngan mak metua

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails