Thursday, July 08, 2010

hepi 2nd birthday wafiq..

salam khamis.. minggu ni Alhamdulillah, apa yang saya inginkan dapat. syukur sangat, waktu ni terus saya insaf, apa yang saya mintak dariNya, Dia permudahkan urusan saya.. sungguh saya tak sangka walaupun kadang2 saya alpa dan lalai, Dia tetap mendengar permintaan saya.. semoga saya tidak alpa dan lalai lagi padaNya.!

memang sekarang sya busy giler.. dengan transfer staff dari satu entiti ke entiti lain, urus derang nya EP sekaligus 20 orang lebih, memang hectic, dengan banyak orang resign, staff issues , kene screen n interview candidates lagi.. sampai saya pening mana satu saya nak buat..mana new set up company pun duk hura hara haru biru.. boss baru lagik.... haihh.. tapi sekarang ALHAMDULILLAH.. selesai masalah saya, =) mcm mana selesai? itu cerita di entry lain... 

bebalik ke entry weekend yng dh lapuk dlm draft nih.. kmi ke birthday wafiq- anak si elyn kawan blog aku since memula peknen.. bday was at putrajaya, nasib le dekat jek, n agak familiar di putrajaya tuh.. epi besday wafiq! sungguh lasak kamu hari itu ya.. Aira mcm biasa, sangat pemalu.. dan asikla duk peluk kaki mama dia.. 


see.. tak mo berenggang langsung..


kami lepak di luar, sbb dlm umah sudah pack! ramai tetamu2 elyn ni. blogger femes nih..
gambar kek x amik., kek pun xmerasa.. huhuu.. cute jek kek wafiq..rase nyesal plak tak rase eh! tskk tskk
..me  borak with alya yang very peramah n wif farah.. yer.. kami sama2 pemalu kan farah! hahaha..


wif family alya.. team merah vs team ijau.



dengan azza..wah azza, series dah kurus n k.eina jeles okeh'! balik siap eksesais nak bagi peha n kaki kecik macam azza jugakkk .. huwaa.. hampeh kena gelak ngn dmint tau..:P


wif bloggers friend.. lyza- pun tak sempat bekenalan n sembang2 sbb kami di luar saje.. susah nk nyelit dengan aira yang langsung tak nak berenggang dengan mamanya, dengan farah.. dh begambar baru sedar afif x amik gambar sekali.. pun x dapat bekenalan lebih lannjut ngan ko farah..
azza -aira takut ngn ayrill okeh, nmpk ayrill die sorrok.. kes kene tolakk ngn ayrill ..hahaaha.. n farah, pun anak2 dah kemana tu...ehee.. wafiq-memang kamu hero lah.. :p


bawak balik bekal? tu actually air penawar dari bapak elyn, yang tlg jampikan aira supaya jangan takut.. :)
anyway,. thanx elyn for inviting us.. hopefully next time aira dah tak malu2 and bleh mingle with other kids jugak..



sebelum balik.. nmpk plak playground ni.. teruss "maennn..." layan la kejap..2 minit tak sampai pastu kitorang ajak balik dah..

ps:tak sabar nak update gud news nih!

6 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah meriahnyer majlis...

Elyn said...

eina tq for coming!!! yg besh korang layan abah aku kat luar ek heheheh

mummy_adam said...

wah.. best :)

mekchu said...

aira yg menten comel dgn peace 5 jari dia..

Salina Inzaghi said...

aira dh nmpak cam anak dara lak hehe

lily lotus said...

ohh kenal farah tu jugak ekk..keciknya dunia..hehe..farah tu satu mmu dengan ly dulu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails