Tuesday, August 03, 2010

berendam !

aira lepas gian mandi kolam lagik..
tak sempat bawak ke mana-mana water park,berkubang berendam dalam kolam depan umah pun jadik la...

secelik mata saja.. mama,nak mandi.
ok la, as weekend lepas kami tak de aktiviti mencabar, bukak la kolam kecik untuk  aira berkubang...
swimming suite baru, yang lama dah tak muat..nampak perut saja bulat,,,kekekeek

semua gaya ada, kuak kupu2, kuak lentang,
yang pasti, petang tu nak buang air dalam kolam, tak bagi..nangis2 tuh..aduiyaii.. tu la cabaran bila dah bukak, nak simpan plak tak bleh.. sampai ke hari ni kolam dia tak bagi simpan.. phew!

6 comments:

Anonymous said...

kihkihkih.. aira, kite lawan perut sape lagi bulat nak? hehe...

mazrah said...

eh, komen di atas adalah saya.hehe..

alyyani said...

seronok ada porch ni. bole buat private pool. swimming suit aira comel! :)

tHeMiNt aDZMi iDHaM said...

...mama, nak mandhiii...

Elyn said...

tak bagi smpn ok lai jgn tak nk kuar dr kolam terus!! hahah cantik merahh s/suit tu!!

eiNa said...

ahaks.. aunty mazrah rupenyer..upload ler pics terbaru..sekeping pun jadik la ;)

alya: private pool die sorang
jek berkubang... pastu tak nak sudah..

daddy: mandhi ler..

elyn: dia nak kuar dr kolam lepas umpan ngan "air sejuk"..hahahaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails