Wednesday, January 07, 2009

8 bulan suda.. =)


ari ni besday Aira ke 8 bulan...
dah 8 bulan anak mama nih..
kejap je masa belalu..
pejam celik pejam celik dah 8 bulan Aira di dunia..
Alhamdulillah.. bersyukur sesangat dengan anugerah yang Allah berikan untuk kami sekeluarga...
biar letih macam mana pun ballik keja, tengok muka Aira.. mama rasa tenang ja...
malam tdo tak puas pun bila tengok Aira tdo mama rasa bahagia sangat...
tido plak skang ngalahkan orang besar.. satu tilam queen tu dia sorang conquer..
pusing 360 darjah .. sampai mama ngan daddy kena pindah tilam laa bagi can Aira tdo nyenyak...
pekembangan Aira 8 bulan...Alhamdulillah.. semuanya OK..
dah bleh nak merangkak macam soldier crawl..
pantang tinggal sengsorang... mesti cari mama atau daddy dia.. err.. tapi gigi blum ade?!! hehee
cian anak mama nih gigi blum tumbuh.. tapi dah nampak 2batang kat bawah kat gusi tu... bengkak dah.. skit je lagi... tak lama laa tu...
skang ni xde gigi pun kuat dia gigit jari mama ... kalau ada gigi nanti mesti bebekas jari mama...


ok..thats all for now...to be continue... =)

8 comments:

Elyn said...

happy besday aira.... nnt kite share cake nak???

owh cite pasai tido ni... agaknyer utk baby2 kite kene beli kan tilam size queen la... pasai wafiq pun skang belasah tido srg2 kat katilkami hihihi

Aku Bukan Bidadari said...

isk..bestnyaa! dah 8 bulan..eina tu walker tu ari tu tiara ada pi usyar kat jusco.. cantik kan.. rasa mcm tiara lak nk dok dlm tuh.. hi hihi

ps: tgk anak orang cepat jer besar..

Puan Suhana said...

dah 8 bulan kan... geram tgk pipi gebu dia.. mggu ni cik piah dtg umah.. meh la jln umah km...

eiNa said...

elyn: ya betul.. satu tilam dia conquer sengsorang dia.. mama ngan daddy tdo kecikk ja..

tiara: a ahh tu walker kat Jusco midvalley,murah jek pun.. ada diskaun time tuu.. Aira yang plih walker tu dia suka main yang macam handle kat tangan tu.. pusing2 ngn jari dia..

Su: insyaallah, mmg tak berani janji takut tak jadi, tapi sabtu ni mmg kami ada gath kat kota damansara..insyaAllah lepas tu bleh singgah..

Mrs.R @ Emi said...

apakah mmg anak tahun 2008 jenis tdo lasak xhengat punya?
sama la ngan emily tu..
happy 8 months aira syg!!

Magnificent Moments of Life said...

Happy Bday Aira Gebu.......

takpelah aira tidur tilam queen size sengsorang. mama and daddy tidur single sesama. mengeratkan lagi hubungan ;)

eiNa said...

emi: agaknya laa kan.. thank u aunty emi..

Linda: tu la pasai.. mama ngan daddy kasi can Aira goleek goleek tilam besar..

azzamoro said...

makin besar makin cute. nampaknyer dah boleh cop ayra untuk airyll ni.. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails