Thursday, January 22, 2009

musim sakit..

Mama batuk + selsema
Aira batuk
Daddy batuk

kami tiga orang suma sakit. esok mama dah plan nak amik MC.. ari ni boss suh balik sbb tengok dh teruk sangat besin 3minit sekali.. hahaa.. tapi degil xnak balik.. baik saya MC esok jek.. sbb esok boleh p umah Kak long kat bangi.. mak ngan abah mai dari SP..kalau hari ni MC rugi la.. hari ni derang baru betolak.. nak MC pun kena ada perancangan.. hehee..

nak cakap banyak tak boleh.. asyik batuk batuk batuk batukkkk..

7 comments:

MeL said...

betul2..rugi tu hehe. anyway hopefully cpt sembuh semua ;)

Magnificent Moments of Life said...

oooooooohhhhh eina ada agenda erk... takpelah - musim perayaan.

speedy recovery ok

Elyn said...

selamat berbatuk hiks..... mkn ubat tau!!! kang aira plak berjangkit....

eiNa said...

Mel: heehee mc pun kena kira.. nnt rugi..

Linda: 2 Feb ape agenda? KL cuti.. jum p serbu cyber nak??

Elyn: aira dah bejangkit pun dah.. daddy bawak dia p klinik tadi.. ingat nk tunggu petang ni je,rupanya daddy dia lagi pantas...

Salina Inzaghi said...

mc ada perancangan? ni mcm penguin nyer policy jek...u have to plan ur mc ahahahhaha

eiNa said...

hakhakss.. dia plan dia punya MC ke? n dia buat tu as a policy?
gila ke ape?? kalau orang tu sakit x bleh tahan dah camena? bongekkk sungguh...

Magnificent Moments of Life said...

eina, best gak idea awak tu. eh awak pon coti ke? saya tak kesah...
kita lunch dengan kengkawan semua. nanti kita turuti dengan email ok.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails