Tuesday, September 28, 2010

Aira n boyfren... =P

aayookk..aira ni kecik2 dah pandai boyfren nih..

ahadnye.. bila daddy dah sihat kami ke umah Jihah..kawan baik aku masa sekolah rendah.. SKJ,perlis.. 
geng main hoki,main netball, segala mak nenek sukan kami masuk.. masa sekolah rendah aku rasa paling best sekali.. enjoy n main ja tak hingat dunia.. besukan sungguh.. smpai kulit tu hangus tebakar... mana taknya kul 3.30pm dah duk tengah padang.. tpi best..sebab kami johan untuk apa segala acara kami masuk.. hoki johan negeri 3 thn beturut2... ni laa kapten dia.. feeling star sket.. hehe.. \

okeh, bebalik ke acara yang kami pi ni.. majlis akikah dan ari raya dan house warming..umah Jihah di Batu caves.. akikah untuk anak perempuan jihah yang sangat cumill.. Jannah Farihah...

me and Jihah yang still maintain cantekss...

anak dara aku...tengah tunggu pak we ke? hahaha..

wohh.. ni haa pakwe dia.. Fawwaz..anak sulung Jihah ..seminggu jek beza ngan Aira.. dah jadi abang long.. AIra bila nak jadi kak long? (nanti dlu ya Aira... bagi mama ready betui2 dulu..) sempat angkat peace tu..hihii

cewahh... sedondon la plak...

okeh..memang susah nak amik gambar elok2 ngan bebudak kecik...

aaa..ni la Nur Jannah Farihah.. 
siap tetidoq atas riba aku tu..syok2 duk dukung dia.. dia layan jek..sampai tetido...
  (erkk..tpi apsal macam aku kekok pegang baby arr?)

3 comments:

kinna said...

amboi..ensemnya boifren dia..pandai eina pilih menantu..hehe

Elyn_Sani said...

dh lama takde bb. i pun kekok gak hahaha

lily lotus said...

ly lagi kekok pegang baby..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails