Wednesday, September 22, 2010

nak jugak..

selalu laa duk berebut laptop ngan dia.. orang nak blog ke, nak FB ke, nak guna internet ke.. dia pun sibuk la nak Barney bawuu, nak Barney mandi kolam.. nak Barney chi yomm (BINGO).. macam2 lah..

sebagai solutionnya.. Aira pun dapat sebijik laptop khas untuk tengok cd dia..
kebetulan di Tesco SP.. jenjalan nampak player nih yang harga asalnya ialah 400 lebih..sekali smack down prize katanya.. tinggal 229.00 jek..  sbb  harga tgh smack down.. tenyeh jek dlu duit plastik tuh.. ;)

fokus..fokus..

tak puas hati.. riba cam mama buat la.. =)

sekarang, dah pandai on dan pasang sndiri dia nya player.. naik keta pun nak tengok cd.. mcm2 budak zaman sekarang yek..

6 comments:

Diyana Zulkifli said...

tenyeh jgn tak tenyeh,hujung bln mama byrkan..haha

mazrah said...

untung budak2 sekarang nih.. dolu kite kecik2, ada yg mcm tv tp gambar yg sama pusing2. tu pun rase mcm best gile.. kihkih...

Farah . 5577 said...

tulaa kan.. bebudak skrg ni advance betul.
cute je aira.. gerams!

Jiey^Mien said...

Wahhh Aira.. Cayalah!

mummy_adam said...

wow, sgt good deal..

alyyani said...

menarek idea ni. harus dipertimbangkan. selalu fikir gak apekah solution nak elakkan diorg kacau kita online. thanks eina! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails