Monday, September 20, 2010

cerita cuti kami...

aktiviti Aira sepanjang di kampung.. "nak naik moto" pantang nampak moto kat luar ja mama nak naik oto.. tak pun  diddy naik oto..
ngan wan pun..wan nak naik oto.. elok wan nak start Aira suh Wan turun.. diddy naik.. pandai lak pilih nak naik motor ngan sapa...
walaupun di pagi hari raya... nak naik moto pusing2 dulu..orang sibuk nak ziarah  kubur arwah tok dia nak naik moto plak..


naik skuter ngan Wan.belakang kakak nisah..cousin Aira..


lagi ngan kakak nisah dia..kemana saja cari "tatak nishah"...

peace....

bukan main seronok Aira beraya di kampung... ramai duk melayan dia.. tapi hari sabtu nak balik KL.. "baby nak demam ni" siap baring2 mcm tak larat.. sampai KL terus shoot ke klinik.. nah amik temp dia dh 40c...
tekejut kami , tak penah2 anak dara ni demam tinggi smpai mcm tu..


  semalam..masih demam panas.. aku duk monitor jek dia.. jelum2.. tak jalan jugak.. sumbat ubat demam bontot.. baru peluh sket..hari ni (Ahad) dh aktif sikit.. harap2 malam ni xde la demam lagi..esok mama dah keje.. =(  demam beraya nih ...

11 comments:

notti netti said...

uish, dah lama tak rasa naik moto...sob sob..sob

mekchu said...

penat beraya la tuh.. smpai demam si aira tuh..

ish, aira dah bleh wat peace dgn jayanya.. jelessss...

azzamoro said...

demam2 pun still leh buat peace. hehe

mazrah said...

teringat pulak naik moto dgn eina dolu2..heheh..

alolo ciannye cik aira sakan beraya sampai demam. cepat sembuh ye aira.. :')

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai kesiannya demam. my nuha pun 2-3 hari ni asyik nak naik motor.abah nya laa mengajar :p

eiNa said...

netti: sesekali naik moto syiok wo..fresh air..:)

sue: cepat2 ajar najmi buat peace..:P

azza: semangat peace...

eiNa said...

mzrh: moto tu dah kena curi..huuhuu..tinggal kenangan jek =(

elis: budak2 memang suka naik motor agaknye kan...

kinna said...

sm la..zulfa pon demam gak.. :)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

kak aira bila nak mai raya umah maryam :)

echa said...

ala ciannye......skrg ni memang musin demam....rajin2 makan ubat nyer..

eiNa said...

kinna: musim beraya..demam pun ikut sekali..

sue:insyaallah.. mai la umah kami jugak nnt.. =)

echa: tq cha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails