Tuesday, September 28, 2010

sambungan cite orang demam...


kesian sungguh laa cita orang demam nih.. demam2 nak gak tengok tv.. tak mo rehat kat bilik atas..depan tv gak nak landing...(2 lapis comfirter tebal untuk memeluhkan diri ..) .. pun nak kena jelum gak.. 

disebabkan hari sabtu the daddy still demam, maka segala open house pada hari sabtu, sebuah rumah pun x dapekk menghadirkan diri.. ikutkan ade 2 yang dekat puchong and also dekat putrajaya umah kazen aku.. tapi melepak di umah jek kami..  operasi mendobi seperti biasa, dan masak tengahari jek.. tpi anak dara aku makan roti jek...
malamnye... daddy rase gagah sket.. dapat le ke umah opismate daddy kat puchong perdana,
 sebijik saja jemputan yang dpat dipenuhi....

update hari ni.. dah sehat dah Alhamdulillah..tpi still x cek update platlet darah merah..napekah daddy? :P

3 comments:

Lin said...

MOGA DADDY AIRA CEPAT SEMBUH..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Alhamdulillah dah baik.baru terbaca psl demam tu. banyakkan minum jus buah2an.100 plus hari tu doc tak galakkan sangat minum.

lily lotus said...

hope yg ni betul2 fully recovered yer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails