Thursday, January 28, 2010

bila nak pi nih?..

mama.. cepat la!! bila nak bawak Aira pi kolamm nih? Aira dah tak larat berenang didarat nih?

cam ni laa Aira..tetiap hari duk atas pelampung.. kami curi2 sorok pun dia leh jumpa.
okeh.. disebabkan next weekend adalah mama cuti panjang, dady amik cuti.. sempena dgn besday mama perhatian...saya nak hadiah !!!! ...hahaaha ...juga besamaan harri wilayah itu 1st Feb.....
maka akan haruslah aku bawak anak dara aku pi berenang.. mak dia pun nak berenang jugak hahaahaa....



tak sedar org amik gambar dia nih.. punya khusyukk tgk tv.

dah sedaq..baru pose!! ahaks.. cumell la anak mama nih!!

7 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

ala ciannya..bila mama dia nak bawa..

abg danish dah masuk swim course dah..suka sgt mandi kolam..keke

MeL MikaiL said...

aira suke swimming ye..jom la gi swimming ngn mika..

mazrah said...

suke tengok gambar aira khusyuk tengok tv.. comel :D

lin muhamad said...

sian aira..kempunan dia nak gi swimming. kita pn plan nk gi bwk sara swim lagi this weekend.tapi gi air terjun kt kampung kot.weekend ni blk kampung.

lin muhamad last's post..#kamu mudah tergoda tak dengan.....

mummy_adam said...

adam nak ikut boley? ;)

eiNa said...

yanadzul: insyaallah weekend nih.. :) semangat tul danish swimming yek..

Mel:jum2.. nnt kta plan ajak geng2 mommies ramai2 best gak.. :)

mazrah:hihiii.. tak sedar org amik gambar dia..

Lin:tu la.. last week dh xdpt..insyaallah weekend nih nak pi jugak =)

ena: jum la adam..nnt kte mandi ramai2.. main air mesti best kan. :)

5577 said...

hehehe..cute!
nadhrah pun camni gak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails