Thursday, January 21, 2010

rambut..

Humph... ingat ada streamyx kat umah dh syiokk duk update..rupenye bosan gak yek nk update memalam time xde mood...lagi best kalau layan tv time nih... atau sya masih perlu ejas time lagi...
layann gambar Aira "ayu" sekeping... amat payah nak ikat or sepitt rambut dia... dpt sat jek pun jadi la...pastu dia tarikkkkk baekk punya smpai rambut pun cabut...ape daa... tak cun sungguh anak mama nehh..

9 comments:

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 27th & 28th February 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 25th February 2010 @ 9PM

................................................................................
PROMOTION FOR PHOTOSHOOT/MAKEOVER!!!

Harga asal : RM200/person
Harga Promotion (30% less) : RM140

Package includes:
- 1 A4 size picture
- 3 4R pictures
- Free 1x makeup by Eyra Rizal
** including shawl styling
** including hair styling/ simple hairdo
- Free Cd memory

** add on: Makeup changing RM40/per makeup
** add on: 1 A4 size picture RM10
** add on: extra shooting RM15/10 pictures (will be kept in a CD)

> 10 pictures will be shooting for each person
> limited up to 10 people only
> booking RM50 only


WHEN: 7 MARCH 2010 (SUNDAY)
WHERE: E.R MINI STUDIO @ SHAH ALAM
TIME: 10:30AM (makeup starts)
LATEST BOOKING BY 5TH MARCH.


WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

eiNa said...

iklan plak dah..
nak ajak aku pi bridal make up wat perr..aku bukan minat make up2 neh!! apee daa~~~ ajak la pi makan2 mahu gak aku..huhuuu

Mama_Aqish said...

makin tomei...dah pandai bergaya gitu....pewit....

alyyani said...

huhu sama la cam nia, letak sepit kejap je, lepas tu dia tarik sendiri. geram je. comel aira awak

mummy_adam said...

hahahaha.. ayus nyer :) my niece pun sama, cepit2 tu bertahan beberapa saat jer pastu dah pupus..

Diyana Zulkifli said...

hehe,klu damia..die redha je mak die wat pe pun ngan rambut die..kkdg klu org len tgk donat tocangkn rambut mek tu,mesti kata donat ganas..gile kuat sentap2 rambut mek tu,tp die wat derk je..rambut die kasaq, tebai lak tu..sikat pun patah klu lembut2 je tarik rmbt die,kene wat kasar2 skit..baru bleh..huhu

eiNa said...

alyani: ur nia rambut dh panjang..comell kan.. :)

ena: hahaaa..rimas la tuu..sma Aira..

donat: rambut aira halus arr donar.. klu sikat pun sll gugur jek..tarik kuat sikit rmbut dia pun putus gak.. tp suka tgh rambut damia..lebat dan senang nak manage.. :)

lily lotus said...

makin comel anak iena ni. tgklah mamanya kan..semalam dia ada datang rumah petang..comel jer jerit2 panggil my heroes..hiks..mak lily lah cerita..kalau lily ada masa tu izinkan lily gomol2 dia ekk..hihi

eiNa said...

lily: ahaks.. mmg petang marin sy suh maid bwk pi jenjalan..sbb nk "operasi" dapur, smbil masak mkn mlm smbil mopp lantai pas tuh dia balik bleh plak dia pi mop lagi.. adey laa maid aku nehh...

hehee nk gomol2 dia bleh jek.. nk buat model part time pun bleh.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails