Friday, January 22, 2010

it's Friday...hepi wiken .. =)



saya tak sabar tunggu wiken ..wlupun xsempat register gath 1st anny MBP...

ahahaa... padan muka sndiri sape suh jarang masuk mombloggerplanet nye blog kan...
huhuuu alih2 dah tutup dah tarikh register... kuang kuang kuang...sekali lagi padan muke diri sendiri...debushh!!



planning wiken saya so far...

1. pasang katil balik.. (ni enche dmint nye scope)

2. besday party akeem - lestari perdana jek..

3. pencarian meja laptop.. dh tak larat riba dah...
4. plan nak bawak aira pegi mandi-manda.. sian dia tetiap malam duk atas pelampung smbil action bemandi-manda... pelampung tuh dia pi amik sndiri dr dlm stor , siap bwk naik bilik tdo dah pelampung tu.. tahap gian habis nk mandi kolam / sungai la neh..


*any idea mana nk bwak mek kecik tuh? kak lang cakap putrajaya ada public swimming pool..tp tak tahu la ramai mana umat manusia nya kan.. nk pi ke sungai enche Dmint x berapa interested unless pegi ngan fmly members lain bagi ramai2... ke umah sape2 ade swimming pool..leh kami pi tumpang berendam..hahahaa...


14 comments:

lin muhamad said...

eina.bwkla aira gi desa water park.mesti dia syok abis.tapi nk mandi tu sumbat dulu telinga dia ngan kapas eh.klu tak nanti masuk air cm saranye telinga..

sara pn gian.blk rumah still amik pelampung main kt dpn tv.hehehe

mummy_adam said...

waaaa... ena pun xsempat.. waaaa.. xdapat pegi lagi :( sedey ahh.. huhu..sebab majuk, aira jom p mandi kat pool kat putrajaya lah.. huhu

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

k.cik, esok km nak bw maryam mandi kt p.9 pjaya..jom p sama2..lepas tu lepak kt umah milah..jom arr join.. pg esok amir km konvo kt PICC..mlm ni cik dtg dr raub..

NeEsA said...

Eina...umah aku ada kolam plastik yg kecik tu..yg akeem punya..bleh la kalo aira nak mandi..hahhaha..tp kolam mandi anak mekna lg besar warna pink lg..

eiNa said...

Lin: baper Desa Water park eh Lin? tak survey pun rege dier...

ena: ehh series?!! jum laa... syok gak kan.. :)

Sue: esok tu petang ke pagi? kalau petang dh ade plan lain.. klu ahad bleh jek.. milah duk pjaya ke? ape2 sms lah nnt..

neesa: weh hang duk baca blog aku gak no?!hehee... bleh la time besday akeem nnt bukak pool tu. jadi besday bath party plak.hahaa.
mekna duk mana plak?

lin muhamad said...

eina cuba cek kt website ni..

http://www.desawaterpark.com.my/

NeEsA said...

mesti la aku bc blog kwn aku..bleh tau info terkini..maklumla kdg2 bz kalo blog ni dlm miting pon aku dan lg bc..hahha
Ok..party nanti aku bukak pool khas utk aira..mekna dok sg merab berjiran ngan sapa ntah nm dia...aku lupa la pulak..budak JB tu yg geng skali kojan,Aai,arwah tini..kalo tak silap aku nm dia start dgn huruf A..

eiNa said...

Lin: thanks lin..
ok gak fees dia kan

ENTRANCE FEES
Adult - RM 20
Children - RM 14

OPENING HOUR
Monday - Friday
12pm - 6pm

Neesa: oo ya ka..tq2.. selama nih hang duk jadi silent reader la nih.. :P
geng kojan, a ai.. aku pun xkenai sgt.. =D

k, jumpa esok na..aku pun lama x jumpa hang..

Jiey^Mien said...

Eina, meh dtg swimming umah jiey..
foc!
=)

alyyani said...

tiap2 malam dok atas pelampung? ala sian nye.. kitorg ni pool depan mata, tp jarang sgt gi swimming. last week bawak gak nia, tp 10 minit je sebab da start rintik2. ingat nak bawak gak this weekend. ape pun have a great weekend!

Koleksi Puteri Baju Kurung said...

budak2 klu dapat air memang enjoy kan.. sesekali bawak best... tapi jangan berendam lama sangat... nanti demam lak... anak akak tak leh berendam lama sangat.. esok nya mulala badan dedor2...

Salina Inzaghi said...

eina..umah akak kan ada pool...pool budak2 pon ada :)

eiNa said...

Jiey: insyaallah.. =)

alyani: syok nye tgk Nia mandi pool dlm entry baru awk ye.. ok..insyaAllah nnt Aira join Nia jugak..

kak nani: ahaa.. umah kak nani paling dekat..serang umah akak la nanti2...

ps: actually dh plan gak ngan Linda ahad tu nk pi umah dia..tpi ada aral melintang.. insyaallah next tima lak..

lily lotus said...

eh kat kinrara golf club tu bleh masuk untuk guna pool dia..bayar baper ntah sejam tak ingat dah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails