Thursday, April 22, 2010

bila nak buat planning..

dalam duk berangan2 dan planning  birthday kat  Aira.. kat ofis busy lah pulak. balik umah dah letih..x dan nak blog and planning properly..macam2 nak kena fikir nih..
kek? - tempah kat sape yek.. aritu kat aishahmad.blogspot - sebab dekat equine senang amik, tpi agak mahal plak pada saya bla compare ngn tempat lain.
tema ? -  apa lagi..barney lah
tarikh? - ahad ke sabtu ke?( most probably ahad la..)
tempat?- kat umah saya sudehh... biasa2 sajek..
masa? - petang la kan..senang sikit pagi aku nak bersilat..
menu? - ni yang duk scratch kepala smpaii tudung belubang nih..huhuuu
goodies bag? - idea dah ada..masa blum ada.

tu jek update saya..nnt saya sambung..

ps: sape nak tolong saya... jangan malu2. bleh sms saje..lagi saya suka!! tq..

14 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah best ni...nak wat birthday party ek...jemput rakan blogger tak...he...he..tak malunyer kiter sibuk2 kan diri jerk

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

k.cik klu nak tempah goodie bag bleh je kt kwn km..murah je tau...

bila nak buat k.cik..mggu ni ke?

eiNa said...

aanje: insyaallah, nnt akan disusuli lain entry.

sue:lagi 2minggu sue.. bleh gak tgk kt kwn sue tu..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

http://d-tangancollection.blogspot.com/ k.cik tgk blog dia... di abz ni lama x hapdet.. k.cik bleh bgtau tema.. bajet dlm bape pastu bleh bincang nak suh dia isi brg2 siap2 ke dlm tu ke hapa..

mummy_adam said...

waaa... ena pun belum plan birthday party adam..huhu.. celebrate ber3 jer lah kot..hehe

lily lotus said...

ehem ehemm..agak2 bila datenya..bulan 5 ni every weekend ada jer event..anyway kelmarin bibik ada dtg rumah..dgn vangganya dia ckp dgn mak ly tak jadi quit..ahaks..malas dah nak layan..ntah mana satu..n dia kata kalau dia quit jagalah ayra kalau nak..n dia membebel lagi susah senang jaga ayra..pok pek pok pek..fenin lah dia tu..haha..mcm mak ly tak pernah jaga anak2 kecil..benda2 ni bkn mak ly yg citer..tp adik ly..dia ada masa tu..mak ly senyum jerlah..

eiNa said...

sue: ok, tq..di shah alam la pulak tapinye..ekekke..takpe kami survey dlu..

ena: sempat lagi nak plan nih.. i pun lagi 2 minggu jek..

eiNa said...

lily: minggu ke 2 bulan 5.. hope awk free.. :) nnt sy email invitation..
bibik pegi umah? waktu manakah?kitorang dah nekad dah.. dia jadi x jadi ujung bulan ni last.. tak tahan la.. semalam dia rosakkan plug dapur pulak...
bab aira tu memang dia manja sgt, tapi kalau ada kawan dia tak pe, sbb tu eina nak bawak dia petang2 main ngn anak ly bagi biasa..so nnt dia dh tak takut.. petang ni kalau tak hujan eina dtg ok!
(wah..panjang plak)

eiNa said...

lily: minggu ke 2 bulan 5.. hope awk free.. :) nnt sy email invitation..
bibik pegi umah? waktu manakah?kitorang dah nekad dah.. dia jadi x jadi ujung bulan ni last.. tak tahan la.. semalam dia rosakkan plug dapur pulak...
bab aira tu memang dia manja sgt, tapi kalau ada kawan dia tak pe, sbb tu eina nak bawak dia petang2 main ngn anak ly bagi biasa..so nnt dia dh tak takut.. petang ni kalau tak hujan eina dtg ok!
(wah..panjang plak)

churalliya said...

byk2 survey.. nnti sue terus refer kat eina je.. hehe.. jgn lupa jmpuet erkk..

LynnLyana said...

yea!yea!! ibu husna time tuh choti!! yea!yea!!!bole jumpe tata aiya! yeaaa!yea!! tata aiya nnt temput cuna eh!!

eiNa said...

sue: ahaks.. sya pun servey kat blog azza ngn farah byk.. :P

lyn: apekah email? kenapa bounced balik ye..

Aku Bukan Bidadari said...

heeheh..scratch kepala smpai tudung berlubang.. first time dgr tuh..tkper wat slow2 insyallah mesti kebabom party aira nnti

Elyn said...

yeay aira udah 2 thn!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails