Monday, April 12, 2010

... takdetajuk..

ofis sekarang  tengah renovasi.. ketekung ketekang sana sini..siap berkarpet bagai..
selalu kita yang join kampeni..kali ni kampeni yang join kte..hekkss.. bleh gitu? sape xpaham sudah..

abaikan lah yek.. mood hari isnin memang bukan lah bagus! nak pulak weekend tak dapat bermalas-malasan.. nak jek amik EL tapi buat bazir cuti la pulak kan.. 

jum tengok aira main ngan cousin nye.. Maryam,dulu masa jumpa di umah Sue time ghaya aritu macam malu2 jek 2 orang nih..tpi last saturday terus bleh main sama2.. dah macam kakak-adik je gayanya..


bagus2.. gayanye ni Maryam pun nak adik ni sue..muahaha.. bile nak tambah?
hahh Aira pun nak adik ker?! uihsss sat na Aira..mama letih tak hilang lagi laa..Aira 4 thn nanti, mama produce adik ye..huhuu...bagi chance mama ngan daddy honeymoon dlu la.. =P

7 comments:

Pena Menari Mengikut Hati said...

eina, aira pun nak jadi kakak...so bila nak menambahkan bilangan ahli keluarga :p

eiNa said...

Linda: tungguu...~~~ x puas bergomol ngan Aira lagi.. ;)

lily lotus said...

hehe..bagi ayra baby boy plak. cewah..ehh semlm bibik lalu area rumah..tp dia pakai payung tutup2..haha..kelakar plak tgk..mcm2 hal

mummy_adam said...

betui tu, kasi lah mama n daddy honeymoon dulu..keke

eiNa said...

lily: ye ker? semalam seharian kitorang xde di umah..dia tinggal sensorang jek..bejalan la tuh..dia memang suka bejalan tau..pepagi wajib pegi jalan2 jogging dlu.

ena: hehee xpuas honeymoon lagik kan..

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

hehehe..nak adik ye... tggu otw ni..doakan ye... jom dtg raub mggu ni...

eiNa said...

sue:amin.. cecepat maryam dapat adik ye.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails