Sunday, April 04, 2010

wall sticker la pulak..

semalam ke pasar malam..sekali nampak ada wall sticker ni.. ramai gak duk pilih ..aritu ada tengok kt blog lin -sara buh sticker ni..cam best plak kan..aku pun sibuk laa  pi intai kat orang tu.. pilih punya pilih aku amik 2 jek.. 2 = 5 hinggit... hahaha..

aira kata "tal..." beskal la tu..... beskal ni senang gak nak buat.. memandangkan aku yang keras tangan ni kena la amik yang simple jek kan ..




satu lagi dah tinggal separuh jek..pasu ngan frame dia sudah koyak laa..kan aku dah kata, aku kan ganas.. baru duk kopek skit2 nahhh amik..tersasar koyak nya.. hurmm..pakai je la apa yang ada.. nama pun sticker 2 5 thinggi..mesti lah leh koyakkan... rasa nyesal plak tak amik 4 keping terus..huhuu..tapi tak pe lah, since ni sticker percubaan..rasa nak buat lagi mgu depan leh p pasar malam plak...
tinggal daun jek..belasahh jaa.. :P ni aku letak kat bar - ruang makan.. hehehe.. ok la dari kosong kan...

13 comments:

Diyana Zulkifli said...

umah sendiri takpela kak ina..donat mcm malas nak hias ape2,botoi ja umah kami anak branak sbb dok menyewa lg..perabot suma pun koboi lg haa.

mazrah said...

suke la "tal" love love tu :D
rasa macam love is all around. hikhik..

Salina Inzaghi said...

lawa la eina...beli kat pasar mlm mana tu?

eiNa said...

donat: ni pun umah sewa gak.. tpi sticker senang tampal n tanggal..setakat suka2 nak hias tu.. bleh la.. :)

mazrah:klasik kan..aira siap main depan tal..

kak nani: pasar malam tmn puncak jalil jek..ari jumaat nye..

kinna said...

cantik..sy ada psg gak..zulfa tlg..tp kalo cat dinding b4 psg lg cantek rasanya...

LynnLyana said...

halaaaaaaaaaaaaaaaaa.....tuh mcm 'tal' aira bile die dh becaaaaaa jekkk...ciap ade lep-lep lagi....hikhikhikhikhik...

Salina Inzaghi said...

eina...kat ner ek pasar mlm tu? yg dkt traffic light nk gi umah lynnda tu ke?

eiNa said...

kinna: kalau umah sndiri pasti lagi cantik sbb leh cat2... ni umah sewa x berani nak cat plak..


lin:tal aira ada lep lepp woo aunty..

kak nani: yaps.. atas dr traffic light tu. setiap jumaat psr malam dia..

NeEsA said...

eina...cantiknya wall sticker hg..terkesima aku tgk..hehehhe

mummy_adam said...

cute.. tp adam suka tanggal kan balik..hahaha.. sia2 jer

Elyn said...

beskal love2 tu cantik la!!! i ske love2... hehehhe

eiNa said...

neesa: pi beli pih..mughah ja weh..dekat gak ngan umah hang pasar malam ni kan.

ena:aira tak tanggal..dia kata "Tikkk"..

elyn: ehehe.. love is in the air.. ;)

5577 said...

i suke basi'tal' lap lap tu.. :) cantik!

farah pun ada letak sticker camni dlm bilik 2kenit tu je, yg lain tak terbuat lg.. heee..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails