Tuesday, March 23, 2010

bersesak-sesak di lautan manusia...

wiken kami yang agak berserabut.. :P
sabtu pagi melayan aira di umah, kebetulan in law saya ada di umah.. petang bawak pegi putrajaya tengok hot air ballon.. orang adalah sangattttt ramai.. siap parking belapis.. ada satu mamat bodo kayu parking block jalan keluar pas tu tak tinggal no hp or at least tak yah tarik handbrake so that org bleh tolak .. ni dia dah block jalan keluar jenuh orang duk menunggu dia.. nasib kami baik, sbb kami parking di tepi sekali dan boleh cabut batang tiang yang di tengah2 laluan untuk keluar.. * aisehh saya x snap gambar.. tak boleh declare blogger tegar* sbb kalau blogger tegar sure akan snap dn hapdet kan.. so saya belum ke tahap itu...

ahad plan nak bergath2gether ngan yana,azza, and reen terbantut apabila in law saya kata nak balik petang (pas zohor).. haihh.. saya dah tarik muka agak muncung didepan hubby saya... hurmm dah lama tak jumpa ammar n ayrill ,,(last adalah masa pegi cameron bulan 10/11 tu..) Iman plak sempat lambai dalam kete je sabtu tu dekat putrajaya....tu pun ntah rin perasan ke x,. sbb dalam kete kan.. huhuhuu

ok la.. jum tengok gambar aira tgk beyon.. kami x masuk pun ke booth2 lain..pulak tu kami pi dah lewat petang.. kul 6 lebih bru sampai.. kul 7 lebih dah gerak balik...

masih dalam kete..mencari parking,memang bersesak2..

snap dari jauh.. nampak jeans levis..

close up dekat sket...baru nampak banyak rupenye "beyonn..."


time ni jeans levis dh jatuh ke tanah..nak naik bellon kuning ngan dark vader star wars tuh..(tapi lambat gila nk tunggu, azan maghrib dh berkumandang..)

sempat snap time api tengah "fire" dalam belon..


aira leka tengok benda lain.. (muka mama yang letih pegang aira..) kena bedukung sebab kalau lepas nnt dia hilang di tengah lautan manusia..

tu jek gambar kami amik..  :P

7 comments:

Mama_Aqish said...

tomei aira...wah ramai blogger yang pi ptjy ari tu ek...melepas kiter...kiter klik2 iklan nuff untuk aira yang tomei

mummy_adam said...

besh nye.. nak p gak aritu tp bz lah sesgt.. sume tak jadi..huhu

azzamoro said...

itula ingt dapat jumpe aira.. takpe next time keh..

eiNa said...

mama aqish: thanks.. klik..klik lagi nanti.. :)

ena:xpe, wiken ni kan u nak gi bercoti..bestnya..

azza: tu lah...k.eina dh stand by baju nk p jugak..hurmm, next time la plak..

-RiN- said...

k.ina.. kite xpsn pun k.ina pun ari sabtu tuh.. penat sgt ngan org ramai nak mampus.. kitorg kuar tgk belon2 tu kejap je pastu balik.. xlrt dah.. hehehe.. next time la jumpe aira yg dh makin cun tuh..:))

mzrh said...

eina.. dah besar kan aira.. comei jek.. :) bestnye dapat tengok beyon banyak2.

lily lotus said...

ooo patut nmpk byk keta haritu. hehee..aduhai tak sanggup tgk lautan manusia. plan nak gi ahad ptg..sekali hujan daa..baik tido..hihii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails