Sunday, March 14, 2010

jalan-jalan ke Nilai 3...

kami ke nilai 3 lagi...  sejak kak lang duk di salak tinggi neh... kerap jugak laa kami jalan2 cari pasai di nilai..
ada ja teringat teringin nak beli.. dah alang-alang semalam tdo di umah lang, kami pun ke nilai 3 lagi...
bajet nak beli frame ayat2 quran.. so kak lang bawak p kedai yg dia dh slalu sgt pi.. kira cam rekemen customer la kan...

so hasil pencarian.. dapat la frame nih.. set ALLAH .. MUHAMMAD dan ayat Qursi.. 3 set nih RM 55.00 jek..kalau pegi time cuti sekolah or pi kedai yang tak kenal dengan aku yang tak berapa pandai tawar-menawar ni sure jadi mahal.. sbb harga asal set Allah-Muhammad pun dah 35..campur ayat Qursi pun 35.. dh 70 ringgit... tapi kami dapat dengan harga 55 hengget saja!!



hasilnya....

tak lupa Aira pun pandai shopping dan berjaya meng-pow mama dengan beli stroller untuk bear2 dia..  begilir dia bawak bear2 dia pusing2 dalam umah...



ps: nasib la dia tak duduk sama atas stroller tuh..kalau tak, tak dan nak tahan 24jam dah ranap... ehh..stroller ni pun sama cam mily -  nye kan..

5 comments:

Elyn said...

nampak aira tinggi la eina pic yg last tu...

Elyn said...
This comment has been removed by the author.
Mrs.R @ Emi said...

hahaha..dh ada anak pompuan mmg camtu la....

azzamoro said...

tak pernah pergi nilai. ajak apis dia taknak.. bile la nak sampai.. hmm

eiNa said...

elyn: ha ah... mmg ramai cakap Aira tinggi.. :)

emi: huhuu.. pandai jek dia menshopping...

azza: ajak la afiz pi..sekali pi nanti nak pi lagi, tp jgn p time cuti sekolah barang jadi mahal berganda

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails