Wednesday, March 24, 2010

..tazkirah...

"hidup dengan apa yang kita mampu..bukan dengan apa yang kita mahu..."


tu jek.. :P
malas nak update pepanjang.. hehehe..


ps: bibik bagi rosak TV plak..aduihhaaii.. seb baik tak jahanam terus..kalau x mau aku potong gaji dia 3 bulan berturut2 buat beli TV baru....

6 comments:

azzamoro said...

erm.. same cam maid kite dulu. kene asyik nak rosakkan brg je. bg tensen je..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aduhai...lenkali ko kunci tv tu..hahahaha

Pena Menari Mengikut Hati said...

Eina, i think kan, semua maid ni suka menjahanamkan barang. Saya sehelai sepinggang pindah KL 4 thn yg lalu so segala yg ada dlm rumah semua less than 4 yrs kan? tapi ive changed everything except fridge dan rice cooker. baru2 ni, washing machine plak saya rosak.

eiNa said...

azza: derang ni kasar sebenarnya..

elis: hahaha..kalau aku lock nanti anak aku tokleh tengok tb plak...

linda: lagi dasyat... ini pun haritu dia ikut saya balik SP, then "terpatahkan" paip air sinki dapur mak saya.. ade ke plak dia cakap pili tu yang murah punya..dalam dia kosong..padahal mak abah saya pakai dah bertahun tak patah2.. hehehe.. macam2 kan...

kinna said...

seb baik maid sy tersungkur..huhu..kalo tak, pening pala nk pk 'aset2' kt umh ;)

Diyana Zulkifli said...

mak aih,ganaihnya maid kak eina..huhu.*tgk drama senja permai tak?adele skit sketsa psl maid.majikan dia ajar klu basuh baju dgn kuantiti sikit,letak half skoop sabun. tp die bebal,dia letak 1 skoop nak kasik wangi lebih..ehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails