Tuesday, March 02, 2010

jum..jum...ebohh...

wiken lepas  hanyalah aktiviti biasa2 saja... pegi makan meatballs kat ikea besama2 geng ex-eM*rio yg still keep in touch..then pegi jum hebuhh d next day.. dan bawak aira pegi main kat playground..

meatballs ikea yang sedap dengan mayonis sosnya yang yummeeyhh...

ke jum jum hebohh...
tengok mulut anak dara aku yang cekcii,,,
,hihihi.. suasana panas ya amat..kami merayap seround jek..tu pun muka masing2 dah ketat dan kelat.. kutip belon untuk aira jek..
gambar tepaksa di hitam putih kan kerana muka aku dh bepeluh seh... huhh..

begambar kat keta tv3 jek..huhuhuu... xdenye nak p beposing tgh2 panas..ni pon jumpa keta tv3 on d way nak p parking.. sbb dari tak de gambar langsung posing je la kat tv3 punye keta nih...

balik terus zass singgah ke Gi*nt knrara..sbb favourite aira adalah maeenn.. maka untuk menggembirakan hati anak kesayangan.. kami bawak dia main kat gnt tu.. sejuk dan selesa.. daddy baca paper mama main ngan aira.. memang besh..


ps: best mengedit gambar pakai photoscape ..macam-macam boleh buat..  =)

4 comments:

alyyani said...

wah, panas2 pun bole ke jom heboh ye. tp mesti tak mo lepaskan peluang kan? aira seronok sgt dapat main tu ye :)

mummy_adam said...

sedap nyer meatball.. bulan nie belum makan meatball lg, waaa.. tekak i teringin

Lin said...

wa...tecit-tecit dh pandai nk g jom heboh..tuh mesti nk jumpe artis tuh...ape la nk jadi dgn anak dara skng ni...isk..isk..iskk..(smbil menggeleng-gelengkan kepala melihat aira berpeluh-peluh sakan g jmpa ally iskandar) keskeskes ;)

eiNa said...

alya: itu la.. sebab dah dekat kan..p la jugak..tp mmg panas giler..huhuhuu..part main tu dia smpai tak mau balik. :)

ena:hehehe.. bulan ni masih panjang ena.leh p lagi minggu2 depan.. :P

lin: ahakss.. mama ngan daddy dia je nak bejalan..mangsanya aira..huhhuuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails