Thursday, March 04, 2010

t0wn*h.a.ll+CNY+lion dance..

last week company aku ade twnhll n CNY celebration..
ada lion dance..dungg dungg cheyy.. 1st time tengok live dari mula sampai habis..before ni tgk sikit2 kat shopping mall jek..

dedulu aku mmg suka immitate lion dance nih.. siap belakon lagi dengan arwah sepupu aku..die jadi kepala aku jadi ekor..usung towel atau selimut.. panjat2 tangga...dari kecik sampai besar rasanya aku mmg minat ngn lion dance.. :P

jum tengok lion dance jum.. pictures je la eh..video slow..n putus2..huhuuu
  
baru start...panjat2 tiang...


lion dance "kacau" aku..mentang2 laa aku duk amik gambar dia..dia mai "terkam" aku plak...



ehh..dah la sikit2.. nk upload suma banyak tu..

ps: penyakit M sangat besar lepas lunch nih....

7 comments:

azzamoro said...

dapat angpow tak dr lion? hehe

mummy_adam said...

saja tau lion tu..

i penyakit N lepas lunch nie..huhu

eiNa said...

azza: x dapat pun..harap2 dapat ong laa.. :P

enaa: i pun ade gak penyakit N tuh.. ngantuk gak nih..

mazrah said...

haha.. comel jek kene terkam dgn lion.. :D

eiNa said...

mazrah: lion ganas. ;-)

Diyana Zulkifli said...

klu donat le,mau dah donat sepuk kepala singa tu..haha.kak eina ilek je,siap bley ngelak lg..hehe.comel2..:)

Elyn said...

haha lion tu pun nk enterprem masuk bloh u eina!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails