Sunday, May 23, 2010

aira in tunnel...









































tunnel dalam umah?. ni la kejenye si Aira bila dapat mainan.. suppose tunnel  ni join dengan khemah dia tuu.. tp Aira lebih suka main cam ni.. buat terowong pastu main tut cakk dalam tu...

hurmm.. apsal mainan aira  byk cam menan  boy je ni. ekkeke.. mane ader.. penuh satu khemah dia bawak toys, dolls die duk dalam khemah tu.. dah jadi cam zoo pun ade gaks, sbb toys die ada yang cat, ade yang dolphin, ada yang giraffe.. ade sekali tu, dia susun ikut saiz.. haihh.. sungguh kreatif.



8 comments:

Diyana Zulkifli said...

hihi.comel la aira.nakal je muka tu.kak ina,bile mau tambah adik utk aira?

eiNa said...

ahaha.. soklan fav nih donat.. keinginan mcm dah ada.. ekekke.tp still planning lagi.. insyaallah thn 2012 kut.. ;)

Diyana Zulkifli said...

ek..cmtu saing donat lg la.keh keh keh

Diyana Zulkifli said...

ek..cmtu saing donat lg la.keh keh keh

Marsha~ said...

byk toys boys takpe, nanti dpt adik boy senang... ihiks

mummy_adam said...

adam nak main sekali boley ;)

Elyn said...

bagus la die kreatif... tak susah mama die nk pi cari toys canggih2 hehehe

eiNa said...

donat: ok jum saing sesaamaa..ekkee..

marsha: heheh..tu la kan, besedia dari awal nih..

ena: adam, meh la main kat umah aira.

elyn: hehe.. tu la kan,kretif tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails