Friday, November 21, 2008

tagged lagi: pegnen time!

Di tagged pulak oleh my kezen ..sue mama maryam… nak tengok time kami pegnen la pulak.. =P


1. Berat sebelum mengandung
45 kg

2 .Berat terakhir mengandung sebelum bersalin
65kg .. naik dengan jayanya 20kg

3. Berat selepas abis pantang
50kg… pas tu bulan posa.. turun 48kg.. tapi skang naik balik ke 50kg…latest nih la.. 50 kg..berat ideal.. dan cun... dan seksi.. keh keh kehh.... (sile abaikain ayat ayat perasan saya)

4. Apa yang korang suke makan mase mengandungsuke makan?

Nasi lemak.. setiap pagi mesti brekpes nasik lemak.. nasik lemak sotong ke.. nasi lemak biasa ke..nasik lemak kerang ke.. tiap kali nak check up perut mesti kena brekpes nasik lemak dulu… malam lak.. nasik lemak ayam rempah ... sampai badan aku naik lemak2…. Mungkin bauu aroma nasi lemak tu menggiurkann kut..

5. Hospital mana anda bersalin?

memula kompius nak besalin kat spital putrajaya ke azzahrah ke annur ke.. last last pilih azzahrah… sebelum p spital time nk besalin tuh siapp tgk cindarella lagi.. laki aku dah suspen dah nih.. aku leh nk tgk tv dulu laa.. ekeeekee…

6. tunjukkan gambar anda masa pregnant.....at least 5 keping



saya yang chomot..


ni 7 bulan lebih,. gemukkan?!



ni plak kat umah rin, ngn aza n yana.. masa bapa bulan ekk korang? 7 kut kan?

ni plak time celebrate besday...bapa bulan tah nih...

hahaa.. nak tag sape lak nih...
Tiara..elyn..dilla... emy...lyn (mama sarah..)...aza..daan yana!! jum tengok balik rupa anda ketika pegnen dulu....

4 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

eina, uve been tag to hi hihi

Aku Bukan Bidadari said...

me dh jwb tag u .. so gemoks lar me.. malu!!!

eiNa said...

nak jawap tag kasut tuh tak bleh on d spot la tiara.. sini xleh guna external device.. :(

utang dulu yek..

azzamoro said...

wah..kene korek balik ni pics pregnant.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails