Thursday, June 04, 2009

...rambliing...


arkk..baru pukul 2.30pm... ade lagi 2jam lebih nih untuk balik umah n lagi 4 jam lebih utk bebuka puasa...yeshh!! hari ni hari pertama aku berjaya puasa..selalu niat je nak posa memacam halangan ada... alhamdulillah dah separuh ari nih.. :)

tingat zman aku kecik2 posa dulu.. siap kena bawak spray air atau towel basah untuk basahkan badan sket2... kekeeekee.. dedulu lemak x banyak.. mmg laa asyik letih n tak larat jerk..

nak ikutkan banyak ari lagi nih aku kena posa.. insyaallah mulai ari ni aku akan posa setiap hari isnin dan khamis... hehhh azam begitu kuat... (orang lain dah lama mula..aku baru tehegeh hegeh nak mula posa..)


hari ni jugak aku dah pow kotak Dell dr opish..habuan untuk packing barang2 nak pindah end of dis month... baru dok pikir mana nak cari kotak..sekali nmpk cleaner tu usung 4bijik kotak nak p buang..uishh jgn buang dik..kotak ni elook benorr nak buat packing barang2 akak nak pindah nnt.. maka.. penuh laa keta aku ngan kotak computer tuhh..malehh nak bukak kecik2 so biar dia berkotak siap..start weekend nih aku kena packing slow slow dah.. lebih kurang 3 minggu saja lagi.. aku pun mcm dh tak sabar gak nak duk umah baru tuh.. cantik umah dia..hari2 berangan nak decorate cane.. kalaulahh tu umah kami sendiri.. mana laa tau lagi 2thn Dato' tu offer nak jual umah tu..insyaallah aku nak beli.. :)
ps: gambar di atas tak de kena mengena ngan entry hari ni yang super merepek di kala lapar... tu gambar masa kitorang p sunway lagoon fmily day arituh.. malangnya ive made stupid mistake iaitu tak bawak suar pendek untuk enche Dmint..huhuu.. sampai skang dia duk ungkitttt apsal tetinggai suar dia.. dia hanya leh bejinak jinak ngan air dari atas permukaan air saja sedangkan aku bersuka ria dalam pool..
to daddy: nnt mama bawak daddy p PD plak naa.. kta mandi manda kat sana.. jgn majuk lama2 n jangan leerrrr ungkitt lelama.. nnt mama upah bawak p PD>. . =P

10 comments:

mazrah said...

selamat mengganti puasa :D

Elyn said...

jom ramai ganti pose...... arini bleh plak x bgn sahur so x berpuasa la!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun tengah ganti ni..17days to go!dah lepas 8 hari :D

FIESYAH said...

mkn pe bk pose nanti?

azzamoro said...

kite pun pose arini. kak ina nak pindah mane?

eiNa said...

mazrah: hehe.. 1st day nih..

elyn: sya pun x besahur.. tu yang menenongg semacam jek.. :P

elis: advance nye ko.. bagus2..

fieshah: hee.. tgh duk pk2 gak n ih...

azza: pindah kat PUJ 7 plak.. belakang petronas tuh..

Jiey^Mien said...

alamak, lom beganti lagi nih.. nak start next week.. lepas bendera merah..

sonoknya tgk aira main air.. kalo ian, sure meraung coz air sejuk kan..

dia nak yang suam2 ajer.. :P

Nazuha said...

pstt Aira.. kite nye pelampung sebijik mcm tu..

same laaggii.. hikhik :)

-adeef-

eiNa said...

jiey: xpe..banyak mase lagik..cool beb,.:P

nazuha: adeef...apekah kte slalu sama? mama kte ni same instinct ke? gegegeee...

DarkWan Yang Kacak said...

ko pindah ? pindah mana haa bongek?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails