Friday, June 05, 2009

..Babyibu-giveaway :-leanalittleshopcom

haaahaa.. 1st time masuk contest.. (tengok orang len masuk ocntest aku pun tingin la jugak..)



sebab apa tgh surfing tgk menan2 konon nak beli online kan untuk aira...sekali teringat plak yang yana buat contest nih.. agak dah basi jugak contest ni hope tak telambat ye yana.. untuk buat adiah belated besday Aira pun buleh.... :P


since kenal ngan yana nih dari zaman UTM .. maka banyak jugak le kenangan kami.. selalunya aku duk melepak dekat bilik yana time nak exam or ada assignment.. maklum laa yana ni pandai tau korang....sbb tu dia sambung belajar smpai PHD dah... bilik dia laaa jadi port study group or assignment besama... kitorang still contact dan masa pegnen pun kebetulan lebih kurang sama je.. Ammar keluar 2 minggu awal dari Aira.. so masa bepantang pun kitorang slalu ber sms tanya pekembangan memasing sampai la skang.. ermm tpi dh lama jugak tak jumpa yana nih last masa Rin besalin ari tu ekk... hurmm.. tu serba sikit cite pasal yana...gambar ni pun time kitorang tgh menggemukkan diiri.. me, azza n yana




sedang surfing beberapa blog , website dan seangkatan dengannya akhirnya jumpa la http://leanalittleshop.com/estore/index.php hurmm.. memacam ada dalam nih...sume toys dia bekaitanngan education..bagus nih untuk baby development... konon kan mama xde masa nak menshopping mainan Aira...dah tu kalau ada yang bekenan kualiti plak tak best.. tak pun dah last stock.. so tak boleh pilih ..tapi kalau online nih syok jamu mata ... ..


sedang duk melayari http://leanalittleshop.com/estore/woodenchunkypuzzle-c-169.html?infoBox2=0 memacam sungguh aku bekenan.. nak order memacam tuh macam tamak laa plak kan.. puzzle dia pun memacam aku tengok n menarik..memang rambang dah bijik mata nih.. tak tau nak pilih mana satu... heee hee... tapi yang penting website leana nih sangat simple and user friendly.. senang nak tengok...


toys rattle




toys giraffe..


ni adalah adiah yang ditawarkan.. err 2 jerk ye.. macam tipis jek peluang aku nak menang adiah utk aira nih..kekekee...


err.. tu je kot entry contest saya yang pertama... merepek dan abaikan segala penggunaan bahasa pustaka dan ejaan kamus dewan ok.. =)

Aira yang excited di play gym dia...
ps: aunty yana, mama Aira leh menang ke kalau buat entry macam nih? ok la kan aunty.. hopefully mama dpt sagu hati pun bleh laa... yang penting boleh tambah koleksi mainan Aira!!! yeayy...

4 comments:

azzamoro said...

good luck kak ina..hehe

Queens said...

Goodluck....tiara pun masuk gak hi hi hi

eiNa said...

azza: hehe.. tq..

tiara: goodluck sesama utk tiara.. :)

izhannasaiful09 said...

Salam perkenalan Mama Aira..

mcm best je website ni..ni suma yg buat ibu lama ngadap PC nih..adoiyaiiiiii..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails