Wednesday, June 10, 2009

..sleepy..

i am sleepy.. i am sleepy...
what to do?..what to do?....

huarghh... *yawning with a big mouth... hahaa... ngantuk laa sesangat..time lunch nih take nap sikijap...
ekceli dah 2 malam aira mangkit tgh mlm main2 sembang2... mula nangess dulu nak susu..dah dpt susu dia celik mata ajak sembang la plak.. siap tunjuk2 lampu lagi.. adeyyy... pagi td 2 kali dia mangkit.. pukui 2 ngan pukui 4 lebih.. kalau mangkit nak main x ajak orang xpa gak.. nih nak ajak mama main sama..
tingat semalam masa nak tdo kan dia around 10pm.. memula main la kami dua beranak daddy blum sampai lagi..daddy sebok ngan OGA(oil n gas exhibition ke ape tah) kat KLCC nuh.. dah main2 penat nak dodoikan dia smbil tepuk2 buntot dia.. sekali aku plak yang telelapp dulu dr dia.. sedaq2 dia duk tepuk dada mama.. kuat tuh..tu yg sedaq..hehee.. bukan mama yg tepuk Aira suh aira do.. aira yang dodoikan mama smpai mama do dulu.....
kalau malam ni aira nak ajak mama main around 4.30 ok gak... bleh mama ajak aira teman mama sahur..kekekee..

okei la.. nk melelapkan mate jap....

5 comments:

azzamoro said...

kite hari ni tak ngantuk.. tp tgh malas gile nak buat keje...huhuh

Queens said...

eina..
aira skrang kalo nk tido ssh tak? my ayra jenuh nk tepok montot nk dodoi2 dia dh ngantuk tp tk mo tido
perangai baru tuh

Elyn said...

kite arini x ngantuk ngan x pose hahahahh .....berangin semacam baik bedal mkn hihihi

eiNa said...

azza: k.ina every wed ade meeting so xleh bemalas-malas.. hari lain bleh.. :P

tiara: susahh... kekadang kta plak siap tetdo dlu..tu yg dia dodoikan kta plak.. :D

elyn: makan adalah terapi yang sangat besh untuk melepaskan marah.. heehee

mummy_adam said...

hahaha.. aira rindu mama tu.. tu yg dia xnak tido tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails